ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני מתחיל להתכונן לפוזיציה הסופית לקראת פקיעה.

בהנחה (וסטיית התקן תומכת בכך), שירידות קטלניות לא יהיו, ובהנחה שרוב העליות מאחורינו, ומכיוון שאנחנו שבועיים לפקיעה, אני מתחיל להכין את הפוזיציה לפקיעה.

למעלה כמובן, לא נוגע. גם ככה 1160 קצת צפוף לי. אבל האדמומיות הקלה במדד משפרת את העמדה הזו.

למטה הזזתי ל P1040. היום זה על גבול הנועז. אבל צריך איזה קונטרה ל 1160. והמחיר שלהם זהה. מקווה שמכאן והלאה, השחיקה תעשה את שלה. הגנה על P1010 ועל P980 (הגנה ישנה שבנתיים אני משתמש בה במקום לקנות חדשה).
דמי כיס שלום רב,
אני לא נוהג להגיב כאן רבות, אבל תרשה לי הפעם להגניב "הערת אזהרה לטאבו"... (בין השאר מכיוון שרבים קוראים את מה שאתה עושה):
1040 יכול למצוא את עצמו מאד קרוב לסטרייק!
נשמע הזוי?
אולי, אבל אנחנו לאחר גל עליות (שלטעמי אלו עליות של אוויר ריק, מהרבה סיבות) ועוד שבועיים לפקיעה, כך ששווה להמתין עוד כמה ימים לקרוב רגל הפוט. המדד כעת על 1105, יומיים שלושה של ירידות והופ אנחנו ב 1070 או 1060. שלא לדבר על זה ששישה סטרייקים מהמדד זה לא בדיוק שוקת רחבה
סטיות תקן יכולות לזנק, מומנטום מתחלף במהירות מאופוריה לדפרסיה, כתיבות השחקנים לא יעצרו את הירידות אם יבואו.
שורה תחתונה - הייתי נזהר עכשיו דווקא מרגל הפוטים! או משאיר אותה רחוקה מאד או שממתין כמה ימים במידה ויהיו ירידות כדי לפתוח אותה.
בכל מקרה, המון הצלחה!!!