x

עמוד 14 מתוך 28 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 131 עד 140 מתוך 280

נושא: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות

אני החלטתי להעביר חצי מהכמות שלי ב 1150 ל 1160. התשלום עבור זה עדיין סביר מאד.

מעניין מה יעשו הגדולים. אני בטוח שיש לחץ למי שכתוב בערימות של 1120, כולל פוטנציאל לסקוויזים. בהחלט יתכן ששחקן צודק לגבי גבול עליון של 1130. אבל בכל זאת העדפתי להתרחק קצת.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

מעניין מה יעשו הגדולים. אני בטוח שיש לחץ למי שכתוב בערימות של 1120, כולל פוטנציאל לסקוויזים. בהחלט יתכן ששחקן צודק לגבי גבול עליון של 1130. אבל בכל זאת העדפתי להתרחק קצת.
    דמי כיס,
    האם לא תשלום גבוה מידי במקום לחכות ליום שלישי שאולי תבואנה ירידות?
    לפחות אצלי להרחיק את 1130 מדובר בהרבה כסף, ואתה מתרחק אפילו מ-1150 אתה מאוד זהיר אולי כיאה לשוקת רחבה.

אני מתכנן להעביר חלק מ1150 ל 1160 יותר מאוחר היום או מחר כשהשוק יתמתן
    לטעמי העליות הללו הם "בלוף" מקווה שאני לא טועה

ציטוט פורסם במקור על ידי david15
    דמי כיס,
    לפחות אצלי להרחיק את 1130 מדובר בהרבה כסף, ואתה מתרחק אפילו מ-1150 אתה מאוד זהיר אולי כיאה לשוקת רחבה.
    תראה, במידה מסויימת, חזרתי היום לנקודת ההתחלה של החודש מבחינת רווח/הפסד. אז נוח לי כרגע לעשות הזזות, כי מה שזה אומר שמקסימום, טחנתי שבועיים על כלום. אבל החודש עדיין לא אבוד.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

דמי כיס,
    דוד, שים לב, הקולים מתנהגים שונה מהפוטים.

1130, כבר "בקו האש" , אם תסוג לאחור 2 סטרייקים תצטרך להכפיל פי 2 וחצי. כדי להשאר באותה רמת תקבול ומנגד תכפיל פי 2 וחצי את החשיפה שלך.

לכן אצלך כבר "עדיף" להמתין לשחיקה ולקוות שלא ימשיך לעלות.

לכן אתה קרוב "מדי" לביצוע תיקון, בלי לקבע הפסד או להגדיל סיכון באופן משמעותי.

לעומת זאת דמי כיס יכל לסגת לאחור תוך הכפלה של פי 2 (שני סטרייקים לאחור) או הכפלה פי אחד וחצי סטרייק אחד לאחור.

מחיר הנסיגה "המוקדמת" סביר, בהתחשב בעלות/סיכון.

זכור, עדיף לכתוב רחוק יותר ולהתקדם לאט יותר, במצב כזה במידה והכל הולך כשורה, אתה רק תאבד רווח, במצב השני אתה עלול להפסיד והרבה.

בהצלחה.

גם אני חושש מתסריט של חודש שעבר, שכולל סקוויזים וכו'.
    העברתי את הכתיבות 1150 ל1160 בהכפלת כמויות. מוגן חצי 1170 וחצי 1180.
    עלות ההזזה: 100 שח.

ל-sun99 תודה.
    אך....

האם כתיבה של כמות כפולה אינו אומר כפול בטחונות?
    לכאורה אם רוצים את אותו רווח ואין גבול לבטחונות אפשר לכתוב רחוק מאוד, אך המשחק הוא להשתמש באותן בטחונות או להגדילן במעט.

אני הייתי מעדיף לראות כיצד בהזזת רגל הפוטים אני מקבל תגבול המאפשר לי לעשות את התיקון הנצרך בקולים.

היות ונדמה לי(מקווה שלא טועה) שיש סיכוי טוב לירידות, לכן איני רוצה בשלב זה להסתכן בהזזת רגל הפוט קדימה. (בינתיים אני סוגר את 940)

באם תהיינה עליות או נתקרב לפקיעה, אשתדל לקבל תגבול גבוה מהפוטים, אולי אפילו ב-1030(לפי הכתיבות היום זה סביר) וזה יאפשר עם אותן בטחונות להזיז את רגל הקול יותר גבוה.

הלא כך?

ל-sun99 תודה.
    אך....

האם כתיבה של כמות כפולה אינו אומר כפול בטחונות?
    לכאורה אם רוצים את אותו רווח ואין גבול לבטחונות אפשר לכתוב רחוק מאוד, אך המשחק הוא להשתמש באותן בטחונות או להגדילן במעט.

אני הייתי מעדיף לראות כיצד בהזזת רגל הפוטים אני מקבל תגבול המאפשר לי לעשות את התיקון הנצרך בקולים.

היות ונדמה לי(מקווה שלא טועה) שיש סיכוי טוב לירידות, לכן איני רוצה בשלב זה להסתכן בהזזת רגל הפוט קדימה. (בינתיים אני סוגר את 940)

באם תהיינה עליות או נתקרב לפקיעה, אשתדל לקבל תגבול גבוה מהפוטים, אולי אפילו ב-1030(לפי הכתיבות היום זה סביר) וזה יאפשר עם אותן בטחונות להזיז את רגל הקול יותר גבוה.

הלא כך?
    דוד , כדאי שתחזור ותקרא את כללי שחקן לשוקת רחוקה.

הכפלת כמויות שווה הכפלת בטחונות. אתה אמור לשמור בטחונות בעתודה, כמות הבטחונות בעתודה כפונקציית המרחק שאתה כותב. כתבת בתחילת החודש במרחק של פחות משמונה אחוז בצד הקולים, לכן היתה צריך לשמור עתודה גדולה יותר.

אתה צודק , רגל מרוויחה "ממנת" הזזת רגל מפסידה.

הקידומים- זה האומנות.

אתה מבין בעצמך כי אם תרוץ ברגל הפוט קדימה כדי לממן את רגל הקול והשוק כהרגלו יתהפך.

אז תצא קרח מכאן ומכאן.

לכן החשיבות של פתיחה רחוקה, קידומים איטיים ושמירת עתודת בטחונות הינה קריטית.

אתה כתוב 1130 והגנות היכן? ובטחונות כמה מנוצל?

אגב, אתה צודק צפיה לירידות הינה יותר מסבירה לאחר עליה של 55 נקודות בשבוע אחרון, אבל מי יודע?

ל-sun99

אני מוגן ב-1140 יש לי עוד 25% בטחונות אם כי אני יכול להגדיל אותם ממקורות אחרים במידת הצורך.

אתה צודק בקשר לשוקת רחבה.

אני חיכיתי עם כתיבת הפוטים וכתבתי אותם כאשר המעוף היה ב-1060 כך שיש לי בינתיים רווח יפה בהם.
    בינתיים מכרתי את רג הפוט היום ומחכה עם כתיבה.

תודה על הערותיך.
    אני מסתייע בהם מאוד.

יאללה איתם.

כל היום אני עומד בתור של 20 ש"ח לקנות קצת P940, ובסוף המחיר עולה ל 25.
    עכשיו לעמוד את כל התור ב 25? וב 30 לא בא בחשבון! יודעים מה? לא קונה. מה תעשו לי???? אני אתחיל מחר מוקדם. אהיה ראשון בתור.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות