x

עמוד 4 מתוך 28 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 280

נושא: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות

[quote="מאיר טל"]הבעיה בקולים שאין מספיק בשר.
    מאיר טל

הבעיה בפוטים שאתה עלול להישאר ללא בשר

לפועל הקטן,

אתה צודק במסקנה העולה מדברך , פוטים וקולים מתנהגים שונה.

על כן עם כתב מגדל של קולים רחוקים נאמר 1190 עם הגנה צמודה 1200 .

כיום במדד 1095(רחוק מאה נקודות) לדעתי הרחקה של הקולים זהירה המוכנה לבוא על חשבון הרווח צריכה להעשות בהתקרבות של 3/4 סטרייקים לקראת מדד המטרה, שעדיין אזור הכתיבה אינו רותח שאחרת יקשה להרחיק. כיוון שאיזור ההרחקה לא יספיק למימון ההרחקה עצמה בקולים.

לעומת זאת בפטים "אין כל בעיה" בקבלת תקבול מתאים בהרחקה, כיוון שכל השדרה לאחור המחיר יעלה בצורה יפה שיכול לעזור במימון ההרחקה.

הקושי העיקרי בהרחקת הפוטים יהיה "הפחד של הכותב" שהרי אז הכל יורד הכל מפחיד וכדי לכתוב ולהגדיל כמויות הכתיבה צריך להתגבר על הפחד.

הפתרון שלי לכל החששות /והפחדים זה לנהל אסטרטגיה חודשית אחרת.

מצד אחד המדד יצטרך תמיד לעבור דרך איזור של רווח ומצד שני להגביר כתיבות רחוקות ככל שמתקדמים בחודש ולהשאר ברזרבת בטחונות מספיקה לשם פעולות חריגות במידת הצורך.

במקרה דישדוש , נרוויח משחיקה של הרחוקים, במקרה תנועה ננסה ללכוד את המדד בתוך איזור הרווח ואז עשוי לבוא רווח גדול יותר מאשר בשוקת רחוקה.

למען הדיוק האקדמי, ההנחה שירידות יותר פראיות מעליות, לא תמיד נכונה.
    באחד הדיונים הראשונים, היה מישהו שעשה סטטיסטיקה מלאה על כל התנודות החדות שהיו בבורסה בשנים האחרונות. המסקנה הייתה די מדהימה. כמו שהיו ירידות חדות, ככה היו גם עליות חדות.

וממוצע שינוי מפקיעה לפקיעה הוא 5%

חברים,
    מצורף קובץ עם כל הפקיעות שהיו. סימנתי בצבעים תנודות הגדולות מ 8% בין פקיעה לפקיעה.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    למען הדיוק האקדמי, ההנחה שירידות יותר פראיות מעליות, לא תמיד נכונה.
    באחד הדיונים הראשונים, היה מישהו שעשה סטטיסטיקה מלאה על כל התנודות החדות שהיו בבורסה בשנים האחרונות. המסקנה הייתה די מדהימה. כמו שהיו ירידות חדות, ככה היו גם עליות חדות.
    זה שהיו עליות חדות זה ברור, אבל יש הבדל מהותי מבחינת סטיית התקן, בעוד שבעליות
    סטיית התקן יורדת (לא בפאניקה של עליות) בירידות הסטייה עולה בחדות.

צויין פה אסטרטגיה להרחקת הכתיבות, אין דרך להרחיק כתיבות שבהפסד, בלי להגדיל בטחונות, ואיתם את הסיכון,שזו לדעתי הבעיה בכתיבות רחוקות. כאשר אתה כתוב למעלה
    והשוק עולה לכיוון שלך, אבל במקביל הסטייה יורדת יש אפשרות שמחיר האופציה לא יעלה בצורה חדה, ויאפשר תיקונים במינימום תוספת של בטחונות, מה שלא קורה שהשוק יורד.
    כמו כן תמיד צריך לזכור , שתרחיש אפוקליפסטי קורה כמעט תמיד לכיוון למטה, לא עולה לי בראש תרחיש שיקפיץ את הבורסה ב- 8% ביום אחד, אבל יש עשרות תרחישים שיגרמו לירידה של 8% ביום. יש לקחת את זה בחשבון, כי זה בוודאות יקרה יום אחד , השאלה תהייה
    רק כמה פוטים כתבתה והאם יש לך הגנות.

פועל קטן,

ראשית, הרחקה , משמעותה או הגדלת בטחונות או הקטנת מזומנים.

לכן חשוב לשמור עתודות של בטחונות בתחילת החודש וככל שמתקרבים לפקיעה להגדיל את ניצול הבטחונות.

במידה ולא נצלת מלוא הבטחונות ומצד שני גם לא היתה זקוק לעתודת בטחונות , הנזק היחיד זה אובדן רווח.

במקרה ההפוך המשמעות הינה הפסד.

"הכל מגולם במחיר אין אמיתה יותר נכונה. גם אם מוכרים פוט רחוק המשמעות שיש סיכוי שהוא אכן יתממש גם אם הוא נראה מאוד קלוש.

היתרון בשוקת רחוקה זה שיש יחסית הרבה זמן/ומרחק להתמודד אם שינויים במדד.

זו בפרוש אינה אסטרטגיה של שגר ושכח , צריך לנהל אותה!

ניצלתי את היום על מנת לפתוח ב 25% מהביטחונות שלי 1210-1180. הצלחתי לסחוט הפרש מעולה של 70 ש"ח ליחידה. כמו כן, ניצלחתי את היום על מנת לקנות קצת הגנות זולות לרגל הפוט שלי. בסך הכל יום רווחי מאד.

לא נראה לי ששיטת ההמתנה כל כך יעילה כי ביום חמישי כשהמדד היה 1110 פתחתי מרווח של C1180-C1190 בהפרש של 90-100 ש"ח (חלק ככה וחלק ככה), ואתמול סגרתי אותו בשווי 25 ש"ח, אז נראה לי שאין יתרון לשיטת ההמתנה לאורך החודש כי השחיקה מתחילה מיד גם אם חלשה יותר. הפוטים שפתחתי ביום חמישי P1020-1010 היו ב-100 שקל והיום הם שווים 140, כך שאמנם הדלתא שיחקה תפקיד אבל גם התטא.
    ההמתנה כמוה כנסיון לנחש את כיוון השוק, ואין לה יתרון על פתיחה מיידית עם תחילת החודש (או אפילו לפני למי שיש בטחונות), לפעמים היא עובדת ולפעמים לא

ציטוט פורסם במקור על ידי michaelbl
    לא נראה לי ששיטת ההמתנה כל כך יעילה כי ביום חמישי כשהמדד היה 1110 פתחתי מרווח של C1180-C1190 בהפרש של 90-100 ש"ח (חלק ככה וחלק ככה), ואתמול סגרתי אותו בשווי 25 ש"ח, אז נראה לי שאין יתרון לשיטת ההמתנה לאורך החודש כי השחיקה מתחילה מיד גם אם חלשה יותר. הפוטים שפתחתי ביום חמישי P1020-1010 היו ב-100 שקל והיום הם שווים 140, כך שאמנם הדלתא שיחקה תפקיד אבל גם התטא.
    ההמתנה כמוה כנסיון לנחש את כיוון השוק, ואין לה יתרון על פתיחה מיידית עם תחילת החודש (או אפילו לפני למי שיש בטחונות), לפעמים היא עובדת ולפעמים לא
    באותה המידה בדיוק, גם פתיחה מלאה היא ניסיון לנחש את כיוון השוק. שכן מנחשים שיותר טוב לפתוח עכשיו מאשר אחר כך.

לכן (לדעתי) כדאי ללכת בשביל הזהב, שזה פתיחה בשלבים. זה עושה פעולה של מיצוע. מיצוע כמובן יתן תוצאות פחות טובות מהפתיחה האידאלית, אבל יתן תוצאות יותר טובות מהפתיחה הגרועה ביותר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות