עוד יום מצויין עבר על כוחותנו.
צריך להחזיק מעמד עוד קצת.
אירופה כרגע רגועה. ארה"ב מנמנמת.
שרק ימשיך ככה.
מקווה שאין מתנגדים.
עוד יום מצויין עבר על כוחותנו.
צריך להחזיק מעמד עוד קצת.
אירופה כרגע רגועה. ארה"ב מנמנמת.
שרק ימשיך ככה.
מקווה שאין מתנגדים.
אז זהו שנתון קטן על בכירות בתים העיר את השוורים בוול...פורסם במקור על ידי דמי כיס
שמח שסגרתי 1150. אני אשן טוב עד ליום חמישי
מעניין לראות מה תהיה (ואם תהיה) התגובה להעלאת הריבית.
למעשה, אי אפשר יהיה ממש לדעת. קשה לשייך את התנהגות השוק דווקא לזה.
אני חושב שהגיע הזמן לסיכומים.
אמנם הפקיעה מחר, אבל אין הרבה סיכוי ליציאה מהגבולות.
היה חודש לא פשוט. התחיל בירידה לא קטנה, וכבר היינו כולנו בטוחים ש 1000 לא רחוק, ובסופו של דבר הנה אנחנו די למעלה.
עוד אפשר ללמוד ולראות (שוב), שכל ענייני המגדלים ומפת הפוזיציות, זה נחמד ולא יותר. עם כל הכבוד לשחקנים, הכוח של הם מוגבל, והם לא יכולים לעשות בשוק כל מה שהם רוצים. פקיעה ב 1130 יכולה להיות אסון לא קטן מבחינתם, וזה בסך הכל עוד 7 נקודות למעלה.
אני הגעתי ל 5% חודשי, שזה כמובן חלום רטוב של כל משקיע, שכן זה 5% על כל הביטחונות.
דברים שיכלו ללכת יותר טוב:
-פיספסתי רווחים פוטנציאליים, כשלא פתחתי על ההתחלה בצד העליון.
-כשכבר פתחתי, זה היה (חלקית) ב 1150. זו לא הייתה טעות. זה היה כשהמדד היה סביב 1060 והסנטימנט דיבר ירידות. אבל זה דרש הרחקה באיזה שלב - מה שהוריד רווחים. כאן אין הרבה מה לעשות. זו האסטרטגיה, וצריך לחיות עם זה.
תופעה מעניינת: מפעם לפעם אני הופך ליותר שמרני בשבוע הפקיעה. אם פעם נכנסתי לפקיעה עם מרחק של 25 נקודות בלי בעיות, היום אני מרגיש טוב עם 40. אולי זה מהחוויה של מאי. אבל יש בזה גם כיף מסויים. כולם נלחצים מעוד נקודה/פחות נקודה, ולי לא ממש משנה.
מבט לאוגוסט אומר שיהיה קשה להוציא כסף. סטיות התקן בריצפה. צריך יהיה לריב על מחירים, לכתוב הרבה, ולהשתדל לא להגיע להרחקות, כי גם ככה אין הרבה בשר. אם נגיע ל 4% זה יהיה בסדר גמור בשביל חודש שחון כזה.
שלום דמי כיס, חשבתי כבר ששכחת מהשוקת/שירשור שלךפורסם במקור על ידי דמי כיס
.
לדעתי בפקיעה 1110-1130 לא יהיה שום אסון לשחקנים,
וב-1120 (המדד עכשיו) זה ממש חלום שלהם.
וגם שלי![]()
פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
מצב עדכני - 11%.
אכן חודש לא פשוט... בסופו של עניין אסגור על כ 6% רווח (על כל הבטחונות) לאחר עמלות ומיסים- לא רע, יכול היה היות יותר טוב אם לא הייתי נלחץ בשבוע שעבר עם הזזה של C1140 סטרייק אחד למעלה שהיה יכול להביא אותי אל מעל 10% רווח.
אוגוסט בהחלט נראה בעייתי מבחינת סטיות התקן והתקבולים הנלווים, אבל נראה כעוד חודש של דשדוש, שמיטיב עם כותבי השקתות -- רצוי לשמור את תאוות הבצע תחת שליטה ולא לקחת סיכונים מיותרים.
6% זה יפה מאד.
מעניין אם תשחזר כאן את ההתנהלות שלך החודש.
אני בספק לגבי שחזור...
וכאןבאמת יש משקל למשמעת העצמית והשליטה בתאוות הבצע. עם סטיות שכאלו הפיתוי לכתוב קרוב גדול מאוד.
אני מאמין ש- 3% די ריאלי למצב הנוכחי (ואיכות שינה סבירה במהלך החודש- מספיקה לי ההתמודדות עם החום והלחות.![]()
מבחינתי חודש מאוד מוצלח מבחינת שוקת רחבה
התחלתי עם כתיבות בצד העליון של 1180 והתקדמתי עד ל 1150
מלמטה התחלתי עם כתיבות ב 950 והתקדמתי עד 1070
באמצע נסעתי לגאורגיה בלב שקט ומנותק מהאינטרנט.
סה"כ לדעתי עשיתי משהוא קרוב ל 10% חודשי
בברכה
Long
1150 לא היה לך קרוב מדי?פורסם במקור על ידי Long
מתי עברת לשם?