x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: קניית קולים- הימור

קניית קולים- הימור

קחתי היום 200 יח' קול 1130 בשער ממוצע 235 הימור. עד סוף היום, כפול או כלום. בהלחה לכולם. לצערי אינני יכול להיכנס לצאט, נראה לי שאני מפספס הרבה פעילות שם. בכל מקרה בהצלחה לכולם.

Re: קניית קולים- הימור

ציטוט פורסם במקור על ידי h.c
    קחתי היום 200 יח' קול 1130 בשער ממוצע 235 הימור. עד סוף היום, כפול או כלום. בהלחה לכולם. לצערי אינני יכול להיכנס לצאט, נראה לי שאני מפספס הרבה פעילות שם. בכל מקרה בהצלחה לכולם.
    חבר יקר !
    הרשה נא לי להגיב בחריפות על פעולה זו ויותר מזה על פרסומה.
    מה שהנך מרשה לעצמך להמר על 50000 ש"ח זה זכותך אבל איני חושב שראוי להעלות פעולה זו על נס ולא לפרסמה ברבים שמא ילמדו ממך עוד לעשות זאת במיוחד אם תרוויח הפעם (ואני מאחל לך להרויח) ווכך גרמת לאחרים להפסיד את כספם.
    בתקווה להבנה! :(

מסכים איתך ב- 100%. אנין ספק שמדובר בהימור יומי ובניסיון לתפוס את שחקני המעוף יום לפני פקיעה ולאר ירידה חדה בחו"ל. אינני ממליץ לאף אחד לסחורבאופ' מעוף בכלל ולבצע פעולות כאלה בפרט. ההערה שלך במקום ואני מקבל זאת.

"כפול או כלום".....????? אל תהיה כל כך טיפש וחסר אחריות. האופצ' עלתה יפה ל 330- 350 ש"ח ואני מקווה שמימשת.

איזה כיף אם היה לי עכשיו 50,000 ש"ח ככה סתם. הייתי מהמר על חופשה טובה...

מסכים איתך ב- 100%. אנין ספק שמדובר בהימור יומי ובניסיון לתפוס את שחקני המעוף יום לפני פקיעה ולאר ירידה חדה בחו"ל. אינני ממליץ לאף אחד לסחורבאופ' מעוף בכלל ולבצע פעולות כאלה בפרט. ההערה שלך במקום ואני מקבל זאת.
    לדעתי, אם אתה לא מתכוון "להמר" על פקיעה מעל 1132.35 ותיכננת להישאר עם הסחורה עד סוף היום, כדאי שתתחיל להיפטר מהסחורה. בחרת לבצע את המהלך הזה ביום הכי גרוע - יום לפני פקיעה בה השחיקה חזקה פי כמה וכמה מהשינוי במחיר האופציה, הנובע בנכס הבסיס.

לא התכוונתי לחכות למחר. הכל נמכר היום. בסופו של יום לא הרווחתי שקל מהפעולה הזו, נתתי הוראת מכירה - 360 ובוצע לי רק 17 יח'. השאר נמכרו באיזור שער הקניה. לא ממליץ לבצע פעולות כאלה. בהצלחה לכולם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות