x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 15 מתוך 15

נושא: שאלה ליוסי { מרצה}!!

Re: שאלה ליוסי { מרצה}!!

יוסי בבקשה תגיב . אתה יכול לעזור המון ..

ציטוט פורסם במקור על ידי offir
    דמי כיס רבות מהפעמים אתה כותב שאתה לא מאמין בהתערבות השחקנים וכמו שכתבת גם הפעם שיום רביעי זה לא שחקנים . זה די תמוה בעיני שהרי אתה מכיר את יוסי טוב ממני , ויוסי הוא עצמו שחקן !! והוא אמר לנו שהם התערבו ביום רביעי . ציטוט דבריו :
    'מי שהיה היום בתוך הקרנות גידור , ידע שהשוק יפתח בפלוס אחוז וירד ל-0 { כי את 1110 אי אפשר לחצות } . אם לא היו שחקנים, היה קורה כך : מי שראה היה ארביטראז' של טבע נייס .. כולם מעל אחוז , ז"א שרק מהארביטראז' היינו צריכים לפתוח פלוס 1.5 . נוסיף את המומנטום , נוסיף את החוזים שהיו 0.2.. בקיצור היתה אמורה להיות פתיחה של איזה 2% למעלה . אמנם ברגע ששחקנים התערבו הם בלמו את הפתיחה : בשלב הגלום עוד לפני הפתיחה המדד{הגלום} ירד מ: 1117 ל: 1114 ,. וכך : קודם כל המומנטום נפגע , וברגע שהמומנטום נפגע הרבה יותר קל לבלום את הכל . אמנם עדיין במהלך החצי שעה הראשונה של המסחר נכנסו פקודות וספגנו אותם { קנינו}.... סה"כ קנינו היום 89 מיליון לא ממונף . {עם מינופים הגענו לסביבות פי שתיים וחצי }.. ..' .
    זו נקודת המבט שלי. ואתה יודע מה? גם אם הם מתערבים, עדיין לא תמיד זה מצליח להם. והחודש הזה זו דוגמא. חווינו בעבר חודשים נוספים שהפקיעה הלכה הפוך מהצפוי. מה שאומר שאנחנו הקטנים, לא צריכים לבנות על השחקנים. יכולים להסתכל, להעריך, להעזר, אבל לא לסמוך. הרי אם הם יפספסו, לא תוכל לבוא אליהם בטענות ולהגיד להם משהו כמו "איך נתתם לפקיעה ללכת בכיוון הזה!!!! תחזירו לי את הכסף כי סמכתי עליכם!".

ואין בדברים הללו להוריד כחוט השערה מההערכה שיש לי ליוסי ולידע שלו.

השערה / שאלה / תהיה
    אם אני גוף מוסדי גדול, ורואה מה קורה אתמול, יום ראשון, בתחילת היום, אני קונה קולים או כותב פוטים, ובמקביל קונה דרך תעודות סל (כדי שלא יזהו אותי) את מניות המעוף בצורה אגרסיבית. ככה, אני משיג מספר מטרות, שהעיקרית שבהן אני מרוויח והרבה. ביום אחד.
    מה דעתכם ?

לגבי מוסדיים { קרנות ,קופות..}, אין לי מושג כמה הם עוסקים באופציות. אמנם לגבי שחקנים { קרנות גידור ושחקנים פרטיים..} לפי הבנתי זו בדיוק שיטת העבודה שהרי התעודות נחשבות להם כביטחונות לאופציות הכתובות וגם משאירות עוד מקום לרווח .

באופן כללי חברים,אין ספק שהשוק היה מוחזק למטה בשבוע שלפני הפקיעה,כי לפי החוזים והארביטרגים היה צריך לעלות.ביום ראשון דווקא הוא לא היה צריך לעלות,כי בארה"ב עלה 0.13 דווקא ההודעה על ניוד הרצועה של היואן היא שהלחיצה כנראה כי היה צפי (שהתממש) לחוזים ממש ירוקים-ולכן היה הסקוויז הזה.מה גם שהם כתבו והגדילו את מגדל הפוטים והורידו את מחירם לרצפה-גם בקרובים 1110-1120,זה לא נכון לדעתי שהשחקנים לא מתערבים-הם מתערבים הרבה פעמים,ויש להם כח,אמנם מוגבל,אך קיים ועוד איך,מה שמפריע להם גם זו נזילות נמוכה.קרה-לומדים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות