מנחם המתוק והמיוחד שלנו-
בתור מי שמקיימת מצוות כיבוד אב (ז"ל) ואם-שתיבדל לחיים טובים וארוכים- בכל רמ"ח איבריי ושס"ה גידיי-
בכל יום ויום מימות השנה-כולל ביום כיפור בבוקר-כי מוטלת עליי החובה לבדוק בכל בוקר ובוקר כי קמה משנתה וכי ערבה עליה שנתה- ועל מה חלמה ומה גרם לה אושר- ובאיזה תוכנית טלוויזיה צפתה בערב שעבר- אני אומרת לכולכם ולך נחרצות :
כשאבי נפטר, אימי עמדה ללכת בעקבותיו. אני הקדשתי לה את חיי , והיא חזרה אלינו, השתפרה, השתקמה, העלתה במשקל, הפכה שמחה, הפכה לרגועה , התחילה ללכת למועדון שבו היא מלכת האריות ומלכת השועלים גם יחד, בתור ניצולת שואה, שבה איבדה את רוב בני משפחתה, השגתי לה הטבות כספיות נכבדות, ואני יכולה לומר לכם שביום שאינני מתראה עימה- אני משוחחת עימה לפחות ארבע פעמים בטלפון. אני יודעת מה עובר עליה, עם מי מהשכנים נפגשה, מה עשתה, מה אכלה, (חלק ממזונה אני מבשלת ) ואיזה תוכנית טלוויזיה אני ממליצה לה לראות בערב. אני דואגת לבריאותה, לתרופותיה, לביקורים אצל רופאים, ובקיצור אם לא הבנתם -ל ה כ ל !!!ויש לי חוזה איתה לחיות עוד 30 שנה בערך. והיום היא בת 86.5, עד מאה ועשרים לפחות !!!אז תפימו ותעשו כמוני וצוו להוריכם את החיים.אילנה.