תודה על התשובה המהירה, יש נושאים שענית ואני חולק עליך, אנחנו אמורים להיות גוף יותר גדול ויותר חזק מ"חבר" או עובדי חברת חשמל
אני לא מעוניין בהתנצחות רק אומר שמשנחתם ההסכם הפעלה של לחץ לא מבטיחה תוצאות
לגבי בטוחות יש ויש אם לבית ההשקעות ביטוח כנגד קריסה הייתי רוצה לראות שאני כאחד שיש לו כספים בבית ההשקעות מקבל את הפיצוי כמוטב ולא כנושה-חובה
אין דומה המצב של בנק לבתי השקעות, מה פירוש מגיע לי כחוק? כלומר במידה ואני חש ניפגע אני צריך לתבוע, לא ולא הפוך צריך להיות המצב, חש בית ההשקעות שלא מילאתי חובתי יגיש הוא תביעה ולא יטרטר אותי בריצות אחריו, כל זמן שיש ויכוח הכסף כולו ולא חלקו צריך להיות בשליטה שלי ולא של החלטת בית ההשקעות
על מנת לקצר כשיש חילוקי דעות צריך להיות בכתב חופש פעולה של הלקוח ללא תנאי
אם ההסכם יערך עם בנק אפשר להוריד כמה דרישות כי הבנקים מפוכחים ע"י המפקח על הבנקים
בתי ההשקעות אינן גוף מפוכח ויכול להיות בעיה גם כשהצדק הוא עם הלקוח ועד שיתבררו הדברים הכסף תקוע וכולנו יודעים כמה זמן לוקחים תהליכים משפטיים
לגבי הזמן של שינוי תעריפים יש למנוע מצב שבו ביתההשקעות משנה את המחירים ואני עכשיו צריך לממש את התיק ולעבור, אני סבור שיש להבטיח מחיר שהוסכם ללא יכולת שינוי מצד בית ההשקעותחד צדדית, כמובן שלא הכוונה לעולמים, אבל אפשר לקבל הודעה שתיכנס לתוקף לפחות שנה מיום ההודעה , שלא נתעורר לבוקר של מחירון חדש וחד צדדי
שוב לבטוחות, יש צורך בבטוחות מסויימות משועבדות ולא בטוחות צפות שכל נושה יכול לטעון לגביהן, רק בטוחה ספציפית, זו הדרך למנף הסכם שייטיב עם המשקעים הספציפים ולא לקבל הנחה כללית כזו ולהיות כפופים לתנאים דומים לשאר הלקוחות למעט עלויות עם הנחה
SERVICE LEVEL AGREEMENT יחייב את בית ההשקעות לפעול בצורה אקטיבית מול הספקים שלו ולהבטיח שנושא זה לא יוזנח,וגם עבור תקלות צריך לשלם ואם קרתה התקלה יטה בית ההשקעות ויפצה את הלקוח בתעריף מוסכם מראש
לגבי המחיר העדיף גם אם אני גוף קטן אין צורך להיות במקום שני אנחנו צריכים להינות מהמחירים הטובים ביותר שיש היום או שיהיו בעתיד
כל זה הן המלצות הם כמובן לא חובה והשיפוט יכול כל אחד לעשות לעצמו