שלום רפאל,

אני כרגע עוזב את הטפת המוסר על חוסר האחריות הנוראי ומתמקד בניתוח של מה אני הייתי עושה אם הייתי בנעליך. זוהי בפירוש אינה המלצה שתפעל לפי הפעולות שלי.
ניתוח מהיר של המצב שלך ושל מצב השוק:
1) כשהמדד היה 1072 בערך אתה ביצעת את רכישות הקולים והתנודתיות היתה על בערך 24
2) ביום חמישי גם המדדים עלו וגם סטיית התקן ירדה מה שחתך את שווי האופציות בכ 40-50%
3) ביום שישי בוול סטריט המדדים צנחו וגם סטיית התקן עלתה. בהנחה שתל אביב יגיב אותו דבר הרי שלדעתי יש הזדמנות מצוינת לסגור את הפוזיציה בהפסד קטן יחסית (תלוי בעוצמת התגובה). המטרה: לצאת, לצאת לצאת!
4) את ה 970 הייתי מוכר בכמה חלקים ולא הכל במכה אחת. מכיוון שאני בלונג יש לי את הלוקסוס לסגור לאט את הפוזיציה ובמחיר המציע הקרוב ביותר לעסקה אחרונה ולחכות עד שיתקבל הביקוש. באופציה רחוקה כל כך מהכסף לחץ זמן עשוי להיות יקר עקב הפער בין מחירי הביקוש וההיצע.
5) גם עם 1030 הייתי מתנהג באופן דומה אם כי שם המצב אמור להיות טיפה יותר פשוט
6) ב 1080 ו 1090 לא אמורה להיות בעיה לצאת אולם גם שם הייתי מנסה לעבוד בלי לחץ עד שעה 15:30 בערך (לאחר שעה זו השחיקה של האופציות כתוצאה מהתטא נעשית קריטית).
7) עד שעה 15:00 בעיקרון השאיפה שלי היא להגיע לתיק אפסי

מניתוח זריז של הפעולות שביצעת והסכומים (200 אלף ש"ח על מגמה!) אני חייב לומר לך שאם לא תעזוב את שוק האופציות דחוף אתה בדרך להפסיד את כל כספך וכספי יקיריך.
אתה מספר שכבר מעל חודשיים אתה מפסיד כסף ובכל זאת עשית צעד כל כך אגרסיבי ביום רביעי שזה מראה על חוסר הבנה של מצבך הפיננסי, חוסר הבנה משווע של השוק, ונטייה רצינית להימורים.
סליחה על המילים הקשות אולם חוסך שבטו שונא בנו.
תתרחק גם ממט"ח והימורים אחרים

כאמור אין האמור מעלה משום המלצות השקעה. אני עצמי מושקע באופן זה או אחר בחלק מהאופציות שהוזכרו.
בהצלחה
רועי