x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 17 מתוך 17

נושא: נוסחת אלוף

Re: נוסחת אלוף

ציטוט פורסם במקור על ידי avi1111
    שלום
    מה שאני מציע לך תמכור 20 30 פוט 970 לחודש יולי ותמכור במקביל 20-30 קול 1200 לחודש יולי יש לך מספיק בטחונות לכתוב כמויות שכאלה גם בלי הגנות האופציות של יוני שחוקות מאד חבל על המאמץ אני יושב כרגע בעיקר על חודש יולי שיש בו עוד הרבה בשר.
    עד יולי הפוטים והקולים יישחקו ותוכל לקנות אותם ואז לרדת לקול 1180 יולי או 1190 יולי ופוט 1020 יולי. אפשר גם כעת למכור ישר פוט 990 לחודש יולי וקול 1180 לחודש יולי בהצלחה
    קשה לי לראות בכך גידור, מכיוון שהגידור אמור לעבוד הפוך מהמגודר, ועל גידור צריך בד"כ לשלם כסף ולא לקבל.
    כתיבת פוטים אינה יכולה להוות גידור לתיק השקעות, מכיוון שהסיכון הוא באותו כיוון (הסיכון הוא באם יהיו ירידות בבורסה), אך גם כתיבת קולים חשופים (ללא כתיבת פוטים,) מהווה רק גידור חלקי, גובה הגידור מוגבל לכמות הכסף שהתקבלה מהכתיבה.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

יש נוסחא לגידור תיק/מאיר טל צודק!!
    בכל מיקרה מה שקראתי כאן מחלק מהכותבים הוא לא סביר
    לא משנה מה בגידור תיק לא מוכרים פוטים!!
    זה מזכיר לי שפלוני עושה ביטוח לביתו נגד שריפה וכשהבית נישרף הוא משלם עוד כסף
    במידה ואתה מוכר חוזה אתה מוכר 100000 שח מעוף
    הווה אומר אם יש לך 400000 מעוף כרגע יש לך 300000
    אז מה עשו חכמים ??
    יש נוסחא שקובעת איזה פוט ליקנות לפי גודל התיק וביחס ישיר לסטיה ולמדד הפסימי
    זאת פרמיה לכל דבר לא משחקים עם זה
    זאת לא איסטרטגיה שבה אתה רוצה לקחת 10% וללכת שבה אתה קונה ומוכר פוטים וקולים
    זה ביטוח לכל דבר !!

מה שייוסי אלוף לימד, זה לפי הנוסחה שלו , איזה סכום יש לקנות פוטים ע"מ לגדר את התיק.
    לשם הדוגמה נניח שרוצים לגדר תיק של 1 מליון ש"ח והנוסחה נותנת קניה של פוטים בסכום של 20000 ש"ח.
    לחילופין יוסי אמר שבמקום לשלם את הפרמיה הזו, ניתן לכתוב קולים נניח בסטרייק של 5% מעל השוק.
    בצורה כזו אתה לא משלם פרמיה ועד עלייה של 5% מעל הסטרייק אתה אפילו נהנה גם מרווח בתיק ההשקעות וגם מכתיבת הקול.
    מה שלא ברור לי, כתיבת הקול מגדרת את התיק עד סכום מסוים (הפסד של 2% שזה ה-20000 ש"ח שכתבנו קולים). מה קורה אם תהיינה ירידות חדות? או אז הביטוח מוגבל רק עד לסכום הכתיבה.
    אולי יוסי אלוף התכוון שצריך לנהל את הגידור כל הזמן ולהזיז את הכתיבה למטה במקרה של ירידות חדות?
    אודה מאד ליוסי אלוף, או לשחקן מעוף או למישהו שהבין כהלכה, להבהרה קצרה.
    שבת שלום
    מאיר טל

היי מאיר
    אם אני זוכר היטב
    במידה ואתה קונה חוזה דהיינו 100000 שח אתה מגדר אותו עי קנית פוט 5% או מכירת קול 5%
    אבל במידה ונכס הבסיס הוא מעוף מניות אגחים(תיק השקעות)וכו
    הגידור נעשה עי קנית פוט שהערך שלו נובע מהסטיה מהסכום והמדד הפסימי

זאת הנוסחה
    סוף סוף היצלחתי להעלות אותה
    ההודעה לא מקבלת יותר מ256kb

כיצד מגדרים תיק?

נניח ששוי התיק הוא 100,000 ש"ח ונניח שהמדד הוא 1100
    אם המדד יורד בחמישה אחוזים (לאחר הירידה הוא 1045) שווי התיק ירד בקירוב ב 5% (5000 ש"ח)

המשימה: למצא אופצית פוט מתאימה שתגן על התיק בצורה מלאה
    כמובן שהגנה מלאה תהיה באופציית פוט 1100 (קניה) אולם, כמה אופציות כאלה יגנו על התיק במלואו?

אם נרכוש אופציה אחת והתיק ירד ל 1045נקבל מהאופציה 5500 ש"ח. הגנה קרובה למדי בניכוי עלות האופציה. אם אנו רוצים תיק של 400,000 נקנה ארבע אופציות כאלה

לאחר חישוב לפי נוסחת אלוף 400000 שח מעוף
    סטיה=20.35
    מדד 1097
    מדד פסימי 1000
    עלות הפוט שצריך ליקנות הוא 4490 שח
    בכל מיקרה כשאתה משלם ביטוח,אתה לא מוכר לא קול ולא פוט את זה תעשה באיסטרטגיה אחרת כי כשאתה מוכר אתה אף פעם לא תדע כמה תשלם
    זה אם אתה רוצה לישון בשקט בלי להיתחכם עם המעוף
    גם בדישדוש וגם בעליות מינוריות לפי נוסחא זאת תיהייה עם כסף בכיס ואולי גם ברווח?!!
    אם תיקנה 2 פוטים באותו שווי יותר למטה בדישדוש אתה עלול להפסיד
    על פניו ניראה טוב!!!!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות