x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 12 מתוך 12

נושא: אסטרטגיה ליוני.

Re: אסטרטגיה ליוני.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    כנס לאתר הסימולציה ותפעיל את גרף הרווח לפי זמנים, הרווח הכי גדול שלו יהיה אם המדד יהיה בטווח "הרווח" בעוד שלושה שבועות.
    הרווח אמור להיות הגדול ביותר עם הפקיעה.
    אבל אתה מצדיק את מה שאני אומר. אין טעם באסטרטגיה כזו כל כך מוקדם בחודש. כל התיחכום לא עובד.
    לדעתי , אם הוא צופה ביקור של המדד בטווח מדד מסויים, עדיף לבצע את האסטרטגיה בתחילת חודש ושהביקור באותו המדד יהיה כעבור שבועיים. ככל שהביקור יהיה רחוק יותר בזמן הרווח יהיה גדול יותר.

לעומת זאת, נניח כי ביום ה' הבא נעמוד על אותו מדד ביצוע ונבצע את אותה האסטרטגיה , בביקור חוזר של המדד באיזור הרווח , הרווח יהיה נמוך יותר.

לכן יש יתרון לביצוע אסטרטגיות מהסוג הזה בתחילת חודש עבור טווח מדד שאנו מצפים לבקר בו בהמשך החודש ובמיוחד שגובה ההפסד הצפוי מגודר ומצומצם.

Re: אסטרטגיה ליוני.

ציטוט פורסם במקור על ידי avraham-go
    משה שלום
    אני רוצה להחמיא לך על האסטרטגיה.היא נראית נפלא כשהבעיה היא מעבר מהיר מדי לעליות. נראה לי שאין צורך בשיפוצים אלה ישר לקטוף את הכסף ולהציב דומה חדשה.
    בכל מקרה איני מבין את שיפוץ מס' 1 כפי שמופיע באתר זרוסם.האם אתה יכול לחזור מה בדיוק עשית בשיפוץ?
    אבי
    אברהם מה שעשיתי בשיפוץ מאוד פשוט .
    קונדור רחב קנייה פוט 1100*5 מכירה פוט 1080*5 מכירה פוט 1060*5 קנייה פוט 1040*5.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות