אמנם הפקיעה רק מחר, אבל אני אקח צ'אנס ואפנה לסיכומים. (על מנת שאדפק, צריך פתיחה אנגלית. לא רואה סיבה שזה יקרה.)
בסך הכל היה חודש טוב. מהטובים שהיו. 8% רווח. שלושת השבועות הראשונים היו שבועות רווחיים. שבוע הפקיעה היה שבוע שקצת דפק את העסק. אני לא יודע אם אפשר להסיק יותר מדי מסקנות מזה. יש גם אלמנט של מזל. ללא הדהרה בימים ראשון שני, הייתי מגיע ל 10% רווח.
התנהלות נכונה של פתיחה הדרגתית של השוקת הוכיחה עצמה מצויין. פתיחה כנגד הכיוון עם סגירה של רגל שנשחקה נתנה אפשרות להרוויח גם מהתנודתיות. למעשה השוקת הרוויחה בדרך זו גם בשבוע הראשון, כאשר שוקת לא אמורה להרוויח יותר מדי בשבוע זה.
עבודה חשופה עם אופציות רחוקות מאד, ל"השלמת הכנסה" הוכיחה עצמה יפה גם היא. אופציות כמו P900 עד P920 בתחילת החודש, דורשות מעט מאד ביטחונות גם כחשופות, ונשחקות יפה גם בתחילת החודש. זה די עונה להגדרה "כסף מתנה".
לגבי חודש יולי, הנתונים הם ככה:[*]חודש יולי שלפננו הוא חודש ארוך, של 5 שבועות.[*]אנחנו מתחילים את החודש בסטיות נמוכות. הרבה פחות נוח מאשר יוני.[*]אין שום אפשרות לנחש כרגע לאן ילך השוק. שני הכיוונים אפשריים.
מסקנות ודרך פעולה:[*]אני ממשיך עם שיטת הרבעים. מחלק את הביטחונות לארבעה רבעים, ומשתדל לפתוח כל פעם רבע.[*]אפשר לפתוח רק צד אחד אם זה כנגד הכיוון. זה אמנם הימור על כיוון, אבל מסוג "אובדן רווח פוטנציאלי" ולא מסוג הפסד.[*]בסטיות הנוכחיות, מכוון לאזור ה 5%-6% רווח חודשי.