דבר ראשון חברים, תודה רבה על התגובות. אני שמח שיצרנו ביחד אוירה כזו בפורום שאפשר לבוא ולהתבכיין קצת והתגובות יהיו חמות ונוגעות ללב ולא עוקצניות אז תודה!
היומיים האחרונים היו באמת לא קלים אמוציונלית (מי לא מתבאס כשהולך סכום כסף נכבד)ו עשיתי הרבה חושבים אתמול בצורה רגועה לנסות להבין איפה טעיתי.
אז זה היה ברור שברגע שאכתוב פוטים ארה"ב תעבור לאדום אני אומר לכם - אם צריך ירידות או עליות - רק דברו איתי. אני אבצע פעולה כלשהי בכיוון ההפוך ותראו איך אתם מקבלים מה שאתם צריכים חחח

נכון לסוף יום חמישי הייתי מורווח 6-8% על השוקת (אם הייתי סוגר, אחרי עמלות).
הרעיון של dfrog נשמע לי הגיוני עם תיקון קטן: היעד לא צריך להיות "יום חמישי שלפני פקיעה" אלא אחוז רווח. כל אחד יחליט מהו אותו אחוז, אבל אם מגיעים ליעד - נראה שלא שווה את הסיכון להמשיך עם השוקת באותו חודש (זה מפתה הרי, מגיעים לשלשב בו אם יש דשדוש, התטא נותנת כל יום עוד אחוז...)

טעות נוספת שעשיתי: להגיע לשבוע פקיעה עם 1060-1140 (השוקת שלי, בלי קשר לאסט' של שחקן). זה פחות מ-4% לכיוון שזה המינימום שבמינימום המותר וראינו השבוע למה.

עוד עניין היה חריגה בוטה מהכלל שהצבתי לעצמי: הרי כתבתי פה שחור על גבי לבן שאם מדד מגיע ל 1122-3 אני מזיז את 1140 אחורה. לא עמדתי בכלל הזה. לו הייתי עומד בו, ההפסד היה מצטמצם משמעותית. הביטחון במגדלי השחקנים גרם לי שלא לעמוד בכלל הזה וזו טעות קשה שלא אחזור עליה.

אם יש נקודת אור אחת בכל הסיפור היא שאני שמח שההפסד כל כך צורב והגיע יחסית בתחילת דרכי באופציות. אין דבר מסוכן יותר מהביטחון העצמי והאגו שמתנפחים עם הגעה לרווחים יפים.
הכסף הלך, לאט לאט (ובעיקר - בצורה בטוחה) אני מאמין שאוכל להחזיר אותו ע"י פחות הסתמכות על שחקנים, יותר ליישר את עצמי עם מה שרובכם עשיתם החודש (לא התקרבתם כמוני), ועמידה בכללי ברזל.

מודה לכם מאוד, אתם אחלה אנשים כולכם
ניר