אכן השוקת שלי היתה 1060-1140 כבר יותר משבוע, לאחר הביטחון הרב מיוסי ושחקן ש1120 ייהרג ובל יעבור. למרות שסגירת 1140 (מוגן 1150) עלתה לי היום 2800 ש"ח - לא משם בא הנזק שלי החודש. זה היה בסה"כ מוריד לי מרווחים של למעלה מ7000 שח על השוקת.
הנזק בא מאסט' 6.6 של שחקן, אותה עשיתי כמה פעמים, והיו שם כתיבות 1120,1130, הגנות 1150. אתמול בבוקר שחקן הוציא הודעת סגירה לאסט' ברווח 15%.
מכיוון שהייתי בפחות מ1% רווח, ועל סמך האסט' החדשה של אתמול שהניחה תנועה למטה - סגרתי את הפוטים באסט' והמתנתי עם הקולים.
השאר ידוע.
הלקחים:
1. אם כבר עשיתי אסט' של שחקן - לסגור כשהוא אומר לסגור. לא להמתין, לא לקוות, לא לסגור צד אחד. פשוט לסגור.
2. לצערי לאחר משהו כמו חודשיים שלא ביצעתי אסט' של שחקן וראיתי את הרווחים היפים של אחרים, אמרתי לעצמי שזו הזדמנות לא רעה לקחת חלק מה"חגיגה". רק את האסט' של 6.6 ביצעתי ונפלתי. יש לי המון הערכה לשחקן, באמת אני תופס ממנו והאחריות לכך שלא סגרתי אתמול היא רק עלי. אבל אני שוב מוצא את עצמי מתרחק מהאסט' שלו וחוזר לשוקת הרחוקה רחוקה.

לגבי הפוטים 1120, כתבתי אותם עכשיו בסיום אחרי שראיתי שכחלק מהתיקון של האסט' 20.6 של שחקן - הוא כתב אותם גם.
באמת שלא אתפלא אם מחר נראה תנועה למטה שיקפיצו אותם. כזה הוא מזלי. אבל אני כותב מתוך יאוש כרגע אז די.