תודה
ואיך אתה ממשיך בד"כבמהלך החודש (סתם כדי לדעת).
אתה מגיע בסוף החודש ל 100%?
תודה
ואיך אתה ממשיך בד"כבמהלך החודש (סתם כדי לדעת).
אתה מגיע בסוף החודש ל 100%?
לגבי איך אני ממשיך - תלוי איך החודש מתקדם. אם יש נפילה רצינית או עלייה רצינית - אנצל אותה להגדיל את הכתיבות באותו צד. כרגע עוד לא חושב על קידומים (אולי רק בקולים), כי יש עוד 3 שבועות.
ניצול בטחונות: גם מאוד תלוי. לפעמים יוצא שאני מנצל 100% לשוקת, ולפעמים משאיר קצת לאסט' של שחקן. אין לי כלל קבוע בקטע הזה.
שלום לכולם,
חלפו להם שלושה ימים מאז פתחתי את השוקת, הפרמיות שקיבלתי סבירות ביותר ביחס למרחק שבחרתי לפתוח 1230-940 עם הגנה במרחק שני סטרייקים.
היום קיוויתי כמו רבים לקצת עליות על מנת לחזק את הכתיבות ברגל הקול, אולם הם סרבו לבוא. אך בגלל שרגל הקול שלי נשחקה יותר מחצי קניתי אותה בחזרה ב – 6 ₪, והחלטתי להתקדם ל – 1170 עם הגנה במרחק שני סטרייקים. אני כעת מנצל פחות מ – 35% מהביטחונות שלי ומתעתד לכתוב עוד בשלב זה של החודש רק במידה ועליית פרמיה דרמטית ברגלים הנוכחיות שתצדיק את הסיכון הנוסף.
כחלק מתחקור חודש שעבר, אני מנסה להבין לעומקו את החוק "דילוג לאחור בעת הכפלת התקבול".
לא פעם פעלתי על פיו, ולבסוף נוכחתי לדעת שהדבר היה לחינם, אומנם לא לחינם כי ישנתי יותר טוב (ויתכן שביום מן הימים הוא יציל אותי מקטסטרופה ואני לא מקל בכך ראש), אך בכל זאת אשמח לדעת מה הסיבה המתמטית מאחורי חוק זה? והאם ניתן לשכלל אותו
אשמח לתגובות
המשך שבוע נעים
ד.
אתמול פתחתי קולים 1200-1170.
נשאלת השאלה, האם זו הייתה טעות? במיוחד שידעתי בסבירות גבוהה שיהיו עליות?
התשובה היא לא. זה היה נכון לפתוח. ההפרש שקיבלתי אתמול היה 80 ש"ח. היום זה 90 ש"ח. אמנם הבדל, אבל לא היסטרי. עוד נקודה שצריך להחזיק בראש כאשר מחליטים לבצע.
השאלה היא אחרת...פורסם במקור על ידי דמי כיס
האם נכון לפתוח רגל עליונה מרחק 7-8 סטרייקים כאשר נותרו 3 שבועות לפקיעה? מרחק 6.5% מהמדד הנוכחי.
האם המרחק סביר בהתחשב בתקופה, בסטיית התקן ובכך שמדובר בשוקת רחבה?
לדעתי בלבד - קצת צפוף.
אני ממתין עוד קצת עם הרגל העליונה
זו שאלה מצויינת.פורסם במקור על ידי aviade
אני מניח שאם הייתי פותח היום, זה היה על 1080. אבל אתמול 1070 היה 10 סטרייקים מהמדד. זה חלק מהעניין. השאלה היא גם עד מתי להמתין. מפה לשם כבר עבר שבוע מהפקיעה.
מהצד המעשי, אני לא רואה שימחה שתביא אותנו פתאום ל 1170 וגם לא למטה מזה.
נראה ש-1100 הוא מעין גבול 'טכני' כרגע. נקווה לאיזו ירידות היום א מחר בחו'ל והעניינים יירגעו גם פה.
אם כי 1170 זה טיפונת מלחיץ. אם היינו שבוע מהיום אז ניחא, אבל עדיין יש זמן :(
תמיד נזכור את ספטמבר השחור
הלקח העקרי שלי בשוקת רחוקה שאני מישם מאז תחילת חודש קודם בשוק תנודתי.
זה שאם הגיע הזמן לתזוזה, אני מקדם פחות וממתין יותר, המתנה רק עשויה לפגוע בכמות הרווח, תנועה מהירה מדי עשויה לסכן את כל התיק.
בהצלחה.
ללא ספק, סיכונים מסוג "אובדן רווח פוטנציאלי" עדיפים בהרבה על סיכונים אמיתיים.פורסם במקור על ידי sun99
אני מנסה למשל היום לסגור קצת בפוטים. לקחת רווח וללכת. זה סיכון מסוג "אובדן רווח פוטנציאלי" כי אני לא מקדם. אני רק מנסה לסגור. הכלל של "קידום נגד הכיוון" נראה כמו אחד מכללי הזהב שצריך יהיה למסגר (מקדמים קולים בעליות, ומקדמים פוטים בירידות).
לדעתי 1170 בטוח כמעט כמו הדבר היחיד שבטוח בחיים...
נאמן להצהרה ש"ביום תנועה חדה - לקדם בכיוון התנועה" (במיוחד בקולים. בפוטים אני עוד לא מקדם) פתחתי היום עוד 20% על 1170-1190. 3.5% רווח.
בסופש נתונים חשובים בארהב. אם יהיו לא טובים - יום ראשון עובדים על פוטים
ואיזה כיף שמוצאים הרבה גז לאחרונה. זה טוב ליהודים! (אבל פחות טוב לשורט יתר שלי)