נו טוף.
לפעמים צריך להזיז. אין הרבה ברירה. זה לא אומר שהכניסה ל 1150 הייתה טעות. צריך לזכור שפעם זה היה רחוק מאד. זה חלק מהמשחק. חבל קצת כי כבר בניתי על הרווחים הנוספים הללו. אבל בסך הכל בסדר לי. גם עם 8% בחודש אפשר לחיות. מקווה שלא יהיו יותר הפתעות. חניה באזור הזה טובה לי מאד.

גומר, משתתף בצער ההפסד. הייתה לי בדיוק אותה הרגשה במאי.
אם אני מנסה לנתח את מה היה אפשר לעשות יותר טוב מבחינתך, וללמוד מזה להמשך אז אפשר לאמר שקירובים בשבוע פקיעה מסוכנים מאד. על מנת להגיע לאופציות שיש בהן משהו, צריך להתקרב מאד לסטרייק. אבל אז לאופציות יש תכונה שהן הופכות לתזזתיות מאד. כל מיקרו תזוזה במדד מקפיצה אותן ומנחיתה אותן. לכן, הקירובים שעשית אתמול ל 1140 היו יכולים להיות טובים אם זה היה תחילת חודש. כי זה פתיחה בניגוד למגמה אבל עדיין כתיבות רחוקות שאפשר לשלוט בהן. הקירובים אתמול הם בסופו של דבר לקחת הימור מוחלט על ירידות.

לכן הכתיבות שלך בצד הפוטים גם מסוכנות מאד (למעט אם זה חלק מהאסטרטגיה של שחקן, ואז זה גם מסוכן, אבל יש לך מאסטר שיעזור לך). מספיק תיקון קל לעליות היום וכבר 1110 ו 1120 ידהרו.

גם הסגירה המוחלטת של הקולים היא יותר כי "נמאס לך" מאשר הגיונית. מה היה רע לפתוח 1170? זה הגיע היום למחירים לא רעים יחסית. יכולת לקחת 60 ש"ח ליחידה.