x

עמוד 9 מתוך 32 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 81 עד 90 מתוך 316

נושא: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות

אתמול שווקו קולים 1130 1140
    אני מניח שגם היום אבל את זה נראה רק ביום א
    בכל אופן אני חושב ש1170 בטוח בטח עם הגנה צמודה

היום היה יום טוב לסגירת רגל הפוט לחלוטין בעלות של 5 שח
    ופתיחת רגל קול ב 1170\1210 סולידי לחלוטין

הביטחון שלי ב1170 נובע משלוש סיבות:
    1. יש עוד 3 שבועות לפקיעה. אנחנו עוד נראה את הקולים נחתכים חזק, ולא פעם אחת עד, כך שניתן יהיה לסגור. אנחנו הרי בשוק תנודתי.
    2. מפת הפוזיציות. למרות שעוד מוקדם, מסתמן גבול עליון ברור ב1160 (אני חושב שהרבה למטה מזה, אם כי לא יודע להסיק רק עפ"י המפה מהו הגבול העליון האמיתי).
    נכון לעכשיו, 1170 הוא הקול היחיד שבו סוגרים פוזיציות. בכל שאר הקולים מגדילים כתיבות, במיוחד 1110-1140, עלייה של 10-18% בכמות הכתיבות.
    3. לדעתי אנחנו עדיין ללא ספק בשוק יורד. לא רואה עלייה מונוטונית של קרוב ל7%.

ואל תשכחו שאנחנו בישראל - לא חסרות חדשות שמורידות את הבורסה.מספיק שנטביע 'בטעות' את הספינה האירית שמתקרבת ותהיה ירידה משמעותית.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

סגרתי היום 25% מהפוטים שלי. כמו שאני לא פותח יותר בקיצוניות, ככה אני גם לא סוגר יותר בקיצוניות.

מסכים עם הערכות כל קודמי. יום אחד של אופוריה לא אומר שום דבר. מי שמושך למעלה היום זה מניות אנרגיה, על הכנסות שיגיעו עוד 6 שנים. נו באמת. ..

יש עוד מלא בלגאנים בדרך. ועוד אוניה שצריכה להגיע ביום שבת אולי (אולי סוף סוף ינהגו קצת יותר בשכל. מוותר על הירידות בשביל זה. איך זה? )

בעקבות הפוש הנוסף למעלה, סגרתי עוד 25% מהפוטים. פשוט חבל היה להחזיק אותם. נמצא כרגע בפוטים ב 50% ביטחונות (למעשה פחות. אני מחשב לפי מקסימום).

מצד אחד אם פתאום יסגר איזה בנק בארופה, השווקים יתחילו לצלול.

מצד שני עם באמת ימצאו גז פי שתיים מכמות שבמתמר, אז צפויות עליות חזקות ולא משנה מה יקרה בעולם.

באמת שקשה לדעת מה יהיה עד סוף החודש.

והנה ירידת בכל העולם. נקווה שהנדנדה תמשיך כל החודש וננוד ב-1100-1070. פעםנקצור רווח מלמעלה, ופעם מלמטה...
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

נרשם בדיון כי "הכלל של "קידום נגד הכיוון" נראה כמו אחד מכללי הזהב שצריך יהיה למסגר (מקדמים קולים בעליות, ומקדמים פוטים בירידות)", וכולם הסכימו עימו.
    מבקש לשאול למה הכוונה לקדם ?
    לדוגמה - אם כתבתי CALL 1200, וקניתי 1210, והשוק עולה, למה הכוונה לקדם ?
    א. האם עלי לכתוב / לקנות גבוה יותר (1210 / 1220), או נמוך יותר (1190 / 1200) ?
    ב. האם מה שאני עושה בסעיף א' זה במקום הפוזיציה הישנה (לסגור את ה- 1200 / 1210), או בנוסף ?
    אשמח לקבל תשובה, עם הסבר ללוגיקה שמאחוריה.

ציטוט פורסם במקור על ידי sapunaro
    נרשם בדיון כי "הכלל של "קידום נגד הכיוון" נראה כמו אחד מכללי הזהב שצריך יהיה למסגר (מקדמים קולים בעליות, ומקדמים פוטים בירידות)", וכולם הסכימו עימו.
    מבקש לשאול למה הכוונה לקדם ?
    לדוגמה - אם כתבתי CALL 1200, וקניתי 1210, והשוק עולה, למה הכוונה לקדם ?
    א. האם עלי לכתוב / לקנות גבוה יותר (1210 / 1220), או נמוך יותר (1190 / 1200) ?
    ב. האם מה שאני עושה בסעיף א' זה במקום הפוזיציה הישנה (לסגור את ה- 1200 / 1210), או בנוסף ?
    אשמח לקבל תשובה, עם הסבר ללוגיקה שמאחוריה.
    אני אסביר:

ביום ראשון, קרוב לוודאי שאנחנו צפויים לירידות (כנראה שחדות). מה שאומר שמחירי הפוטים יקפצו, ומחירי הקולים ישחטו. בוא נסתכל על הקולים. אנו נראה שקולים שמכרנו פעם איבדו את ערכם, וכבר אין טעם להחזיק אותם. הקולים הבאים שיש בהם "בשר" יהיו כנראה באזור ה 1140. זאת אומרת שביצוע קידום ביום של ירידות, יביא אותנו לאזורים די נמוכים. ואז כשיגיע התיקון (ותיקונים מגיעים), נמצא עצמנו פתאום מכורים ב 1140, קרובים לסטרייק, עם אופציות יקרות מאד.

אז מה עדיף לעשות? לסגור את הצד של הקולים ולא לפתוח אותו מחדש בירידות. יש כאן סיכון מסוג "אובדן רווח". כי יושבים בקולים על הגדר. ויכולים להפסיד המשך ירידות. אז כמו שחלקנו למד על בשרו במאי, סיכון מסוג "אובדן רווח" הוא טוב בהרבה מסיכון מסוג "קירוב מטופש, הרחקה עם הפסד אמיתי וכואב".

בצד של הפוטים, בדיוק הפוך. בירידות, זה הזמן לפתוח. יש הזדמנות לקבל מחירים מצויינים על פוטים סופר רחוקים.

פסיכולוגית, זה קשה לביצוע. ביום חמישי סגרתי די הרבה פוטים. השקעתי כסף והיתרה שלי ירדה. הפיתוי לקדם ולהכניס כסף חדש הוא גדול. מה עוד שבעליות קשה לדמיין ירידות ולהפך. יש פחד שהשוק יברח כאשר נמצאים על הגדר, כולם יחגגו חוץ ממי שבחוץ.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות