x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: רציו לבקשת חברנו אפי

רציו לבקשת חברנו אפי

מה שאני רואה שאנחנו נמצאים בדשדוש שבין 12 ל15 אגורות.
    הכיוון נכון לעכשיו לרמת 12 האגורות רק שבירת רמה זאת והתבססות מתחתיה תוביל אותנו ל8 עד 10 אגורות.אבל עדין מוקדם לדעת.
    אז נכון לעכשיו 12 אגורות בטווח הנראה להעין מתנדים תומכים בכך.
    כמו שרואים גם קו מגמה מישני נפרץ ויצר את הדשדוש וחוסר הכיוון.

Re: רציו לבקשת חברנו אפי

עידכון לגבי רציו מסגרת הדשדוש שהייתה בין 12 ל15 אגורות נפרצה כלפי מעלה
    היעד פריצה 18 אגורות.מה שצריך לשים לב לקו המגמה המישנית בכחול שיהווה התנגדות למחיר באזור ה18 .מה שלדעתי יוביל לתיקון לחלק עליון של הדשדוש שיהווה קו תמיכה אזור 15 אגורות(קו אדום).
    ושם נצטרך לראות מה קורה

אם נעזוב לרגע את התחום הטכני אזי למניה הבינארית הזו שכל נכסיה הם חלקים קטנים בחמישה רשיונות הגיע רגע האמת.
    השבוע (או אולי בשבוע הבא) נובל צפוייה לפרסם את תוצאות הסקר ב"מבנה לוויתן" ועד אז חגיגת הספקולציות תימשך. אך שימו לב, השווי המשתקף מערך המניה כרגע לחברה הוא כמיליארד שקל וזה ערך גבוה מאוד גם אם ב"מבנה לוויתן" כמות הגז גבוהה מזו שבתמר. כך שגם אם תוצאות הסקר יענו על התחזית האופטימית שוויה של החברה שחלקה בקידוח הוא הקטן ביותר גבוה כמעט מספיק, זאת ביתר בולטות אם נשקלל רפורמת תמלוגים לקידוחים עתידיים.
    באם הסקר יאכזב או אפילו לא יהיה חד משמעי המניה תחטוף ותחטוף חזק.

תוספת קטנה בשתי משפטים למה שכתב תומר
    אם ההודעה חיובית מה שאני מאחל למדינה - המניה תטוס

אם ההודעה שלילית המניה תיפול לאגורה שחוקה אחת ולא יהיו לה קונים כמו שקרה ב 2005 וכמו שהיבהיר לי יועץ השקעות בבנק שזוכר מה שקרה אז

רציו כפי שאמרתי בתגובה לפני יגיע לאזור 18 יתקל בהתנגדות ויחזור לרמת תמיכה 15 קו אדום וכך קרה ומפה צריך לראות לאיפה הרוח נושבת זאת נדע בימים הקרובים.גרף יומי ושבועי מתחתיו.
    להוריד בפני את הכובע או לא?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות