שלום לחברי האתר
אני מתעניין בתוכנת מסחר טריד1
מבקש חוות דעתכם על התוכנה ,או כל מערכת מסחר בשילוב בית השקעות
בתודה מראש
שלום לחברי האתר
אני מתעניין בתוכנת מסחר טריד1
מבקש חוות דעתכם על התוכנה ,או כל מערכת מסחר בשילוב בית השקעות
בתודה מראש
אני משתמש בה
היא מתנתקת לעיתים קרובות.
לי באופן אישי חסר בה אפשרות לתת מס' פקודות במקביל.
היא מאוד ידידותית ומהירה לשימוש, אך עולה מאוד לאט.
לא מכיר אחרות.
האם היא מומלצת לשימוש למרות שמתנתקת הרבה ועולה לאט? האם אורדרנט החדשה תהיה באותה רמה?האם מערכת מיסחר שלהם לחו"ל היא טובה באותה מידה?
אני לא חווה ניתוקים בכלל - אולי פעם בחודש. הבעיה היא שהגרפים לא אמינים לטווחים שמעבר לתוך-יומי. בנוסף יש עיוותים בהצגת שערי הפתיחה של חלק מן המניות. למשל,מדיגוס במקום שער פתיחה 151.10 מופיע 15,110. הדבר הכי בעייתי הוא שהוראות GTC שאני נותן דרך הפקודות המתקדמות עד סוף החודש לפעמים נמחקות בלי שום סיבה, כך שאני נאלץ כל בוקר לבדוק את ההוראות שלי ולעתים להזרים את אותה הוראה יום אחרי יום. מצד שני, המערכת נוחה לשימוש וזולה, ויתרון גדול לסוחרי יום הוא שהודעות מאיה קופצות בזמן אמת מול העיניים.
אתה ממליץ על טרייד1 או לחכות לאורדרנט החדשה? 3 הבעיות שציינת הן נסבלות וישופרו בעתיד לדעתך בטרייד1?
בהשוואה למסחר דרך אתרי הבנקים, אין בכלל שאלה שהמערכת של טרייד1 עדיפה ומצדיקה את ההשקעה. על אורדרנט לא שמעתי, אז לא יודע, אבל אני מתאר לעצמי שאם מדובר במערכת חדשה אז יש סבירות שגם לה יהיו באגים בהתחלה. הבעיות שציינתי הן בגדר הנסבל, אבל עדיין חבל כי המערכת היתה יכולה להיות מושלמת מבחינתי אם רק היו עושים את המאמץ הקטן הנוסף ללטש את התכנה. אין לי מידע על כוונות להוציא שדרוגים בעתיד. על כל פנים, מומלץ לבקר אצלם אישית ולהתרשם בגוף ראשון.
אתה יכול לפנות לטרייד1 ולציין בפניהם כל הליקויים ובטוחני שיעשו מאמצים לשפר דברים אלו. אורדרנט החדשה זה מערכת של בתי השקעות עם פקודות מתקדמות כמו סטופלוס ,טייק פרופיט וסטופ לוס נגרר בממשק חדש ופשוט.