x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: שחקן המליץ על לקנות את אלווריון, איך מתמודדים ?

שחקן המליץ על לקנות את אלווריון, איך מתמודדים ?

אלווריון היא סכין נופלת כרגע, ובתחתית כל הזמנים ..
    איך אפשר לנתח אותה טכנית ולמצוא נקודות תמיכה ?
    באיזה שלב כדאי לקנות אותה ?
    יש קו מגמה יורד , בשבירה שלו ?
    או שמה בשבירה של 997 כלפי מעלה שמשמש כהתנגדות

Re: שחקן המליץ על לקנות את אלווריון, איך מתמודדים ?

איך החלטת שאי אפשר לנתח אותה טכנית ? הרי את כל מהלך הנפילה החודשי שלה (36%) ניתן היה לצפות טכנית וכל מי שקנה הימר כנגד הכיוון שלה. ברגע שהיא שברה 1400 היה צריך להעיף אותה וניתנו יומיים של "חנינה" לכך.

מבחינה טכנית המניה שלילית ביותר וזה כבר לא קשור לכלכלה אלא פאניקה בעיצומה כשמחזורי המסחר בירידות הם ענקיים.

מי קנה היום ? כנראה השרוטיסטים שחגגו כל הירידה החליטו לממש רווחים ולכן העצירה שלה עכשיו תיחשב כתיקון טכני ולא יותר מכך. יקח זמן עד אשר המניה תיצור מחדש אפשרות כניסה עם קצת ביטחון בצידה וכל מי שנכנס עכשיו עושה זאת כהימור (הטלת מטבע).

המניה מגיעה קרוב לשפל של 2002 ואין ספק שהיא נמצאת במצב של "מכירות יתר" מה שיזמין אולי תיקון אלים למעלה.

אם אתה בפנים אז במילא "שחטו" אותך שחיטה כשרה (סלח לי על ההתבטאות) ולכן הייתי מציב כסטופלוס את רמת 700. היציאה הראשונה מהמניה תהייה כאשר היא תגיע לאזור 1000 והיציאה השניה תהייה אם תגיע לאזור 1300.

בהצלחה
    ג'קי

נ.ב.
    הניתוח שלי מבוסס כל כולו על הניתוח הטכני ללא שיקולים פאונדמנטליים.
    איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
    נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
    פרטים בפורום "קורסים והשכלה"

אני לא במניה ,אבל היא נראית כמו משהו שכדאי להכנס אליו ..
    השאלה בדיוק מתי .. איזה תבנית היפוך אנחנו מחפשים פה .. ואיזה רמה היא צריכה לשבור כדי להבהיר שהיא עברה לעליות ..
    הMACD מעיד על כך שהנטיה לירידות קטנה

אני לא מבין למה צריך לחפש את התחתית ? היה צריך לשבת עליה שורט כל הזמן כשבדרך אתה מקבל הזדמנויות רבות לחבירה לשורט.

הבעיה שצריך כל משקיע להתמודד איתה זה הצורך בלחפש כל הזמן שיאים או שפלים במקום לרכב על המגמה כל הדרך. זאת הסיבה שהרבה מאד משקיעים פיספסו את הראלי האחרון כי הם כל הזמן חיפשו את השורט ועכשיו הם אולי יפספסו ירידה גדולה כי הם מחפשים כל הזמן את הלונג.

כפי שאמרתי לך טכנית אין מה לחפש במניה הזאת ויש רבות וטובות ממנה אבל אם אתה חושב שמבחינה כלכלית היא שווה אז תשקיע בה.

גקי שלום
    אולי ננצל את ההזדמנות ואם אפשר לקבל ממך הסבר מהם הזדמנויות חבירה לשורט לא רק במניה הנ"ל אלה בכלל כולל מדדים (תעודות סל)
    תודה
    אייל

ציטוט פורסם במקור על ידי ג'קי ברוך
    אני לא מבין למה צריך לחפש את התחתית ? היה צריך לשבת עליה שורט כל הזמן כשבדרך אתה מקבל הזדמנויות רבות לחבירה לשורט.

הבעיה שצריך כל משקיע להתמודד איתה זה הצורך בלחפש כל הזמן שיאים או שפלים במקום לרכב על המגמה כל הדרך. זאת הסיבה שהרבה מאד משקיעים פיספסו את הראלי האחרון כי הם כל הזמן חיפשו את השורט ועכשיו הם אולי יפספסו ירידה גדולה כי הם מחפשים כל הזמן את הלונג.

כפי שאמרתי לך טכנית אין מה לחפש במניה הזאת ויש רבות וטובות ממנה אבל אם אתה חושב שמבחינה כלכלית היא שווה אז תשקיע בה.
    אין שורטים על מניות בארץ עד כמה שידוע לי

במהלך שנותיי כסוחר בבורסה יצרתי שלושה סוגי איתותי לונג שפל/סיכון ושלושה זהים לשורט שיא/סיכון.

תוכל לקרוא על סוגי האיתותים באתר שלי בקישור הבא

http://www.jackbar.net/sitePage.aspx?pageID=205

את האיתותים הנ"ל אני מלמד בקורס ניתוח טכני ותוכל לראות את הסיליבוס שלו תחת פורום לימודים והשתלמויות

אלוריון נסחרת בנאסדק ולכן אין בעיה לעשות עליה שורט שם. אם אתה סוחר רק בישראל אז אתה צודק לא תוכל להנות מהירידה שלה.

בהצלחה
    ג'קי

יש שורטים על מניות בארץ.
    תוכל לפנות למנהל ההשקעות שלך בבנק ובאם הבנק מחזיק בנכס הבסיס הוא יוכל להשאיל לך אותו כמשמעות המכירה בחסר.
    תצטרך להבין שפעולה כזאת דורשת ביטחונות גבוהים (תיאורטית פוטנציאל ההפסד בעסקה כזאת הוא הרי בלתי מוגבל) ובנוסף כרוכה בעמלות גבוהות.
    בהתאם להערה האחרונה דעתי האישית היא שאם אינך מנוסה מספיק בכדי לצפות את התנודתיות בניירות מחד (זכור שלטווח הארוך עדיין מדובר בשוק עולה!) ואם אינך בעל כושר מיקוח מספק לגבי העמלות ואין ביכולתך להעמיד ביטחונות ראויים ( לכיסוי היות השורט ערום) הסתפק ברכישת תעודת סל בחסר על מדדים כביטוח בלבד (ללא ציפיה לרווח) וכגידור להחזקת מניות בשיעור גבוה מעט יותר ושלדעתך צפויות להניב תשואת יתר על אותם מדדים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות