x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 23 מתוך 23

נושא: אסטרטגיית 16/5 - כ 20% רווח שבועי, נא לסגור במיידי !

Re: אסטרטגיית 16/5 - כ 20% רווח שבועי, נא לסגור במיידי !

האמת היא שלמרות שסגרתי בבוקר עם ההודעה על הסגירה, הרגשתי תסכול רב אחרי שראיתי את המדד מגרד את 1100 מלמטה לקראת סוף היום. התסכול רק הלך וגבר אחרי שראיתי את ההתפרקות בארה"ב בערב. אבל פעם אמר לי מישהו חכם "אל תבכה על מה שלא הרווחת, יהיה לך מספיק זמן לבכות על מה שהפסדת".
    מקווה שכל האסטרטגיות בעתיד "יברחו לנו" ויסגרו ב20% רווח

שחקן - זה זמן לדבר על חמדנות . החברה פה לא מרגישים את הריצפה מרוב ריחוף - אם ימשיכו ככה יפסידו הכל .

sabaguy

זה לא מתפקידו של שחקן לדבר על חמדנות. הוא תמיד מדגיש לסגור ב10 %. רק במקרים בהם כבר בתחילת המסחר , הרווח הוא מעל 10%, סוגרים ברווח גדול יותר.
    אני ממליץ לאנשים לא לקפוץ ולהסתכן מידי ואפילו לסגור אסטרטגיות כאשר מגיעים לרווח מספק אפילו לפני ששחקן אומר.
    אני אומר זאת מכמה סיבות: 1. לפעמים שחקן מחליט לסגור את האסטרטגיה שבפועל אם הייתה נסגרת כמה דקות לפני זה הרווח היה גדול יותר.

2. זהו אמצעי להגביל את התאווה והחזירות. נניח ש10 אחוז זה רווח של 400 שקל ליחידה. לא יכאב לי אם אגיע אפילו ל300 שקל ליחידה ואסגור את האסטרטגיה. גם 300 שקל זה כסף טוב. לא חייבים להרוויח את המקסימוםף במיוחד שלאור סעיף מספר 1-לפעמים שחקן סוגר את האסטרטגיה בפחות מ10 אחוז כדי לא להסתכן בהפסד.

שחקן. תודה על הכל. זה מדהים שבימים קשים כאלו התיק שלי מקבל מכה קלה בכנף בקושי לעומת הבלאגן שהיה עלול להווצר לי אילולא האסטרטגיות שלך

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות