x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 28

נושא: אסטרטגיית 16/5/10 - מיקסום רווח !

Re: אסטרטגיית 16/5/10 - מיקסום רווח !

ציטוט פורסם במקור על ידי עמיחי
    שלום לכולם ! אני מבין שעברנו למרווח יורד?
    אני קניתי את C 1120 ב2080 ומכרתי ב2260.... רווח של סך הכל 180 שח ולא 300....
    איך זה אמור להשפיע עלי? האם לא ביצעתי בזמן או שזה מרווחים מקובלים?
    עמיחי שלום. מחירי הביצוע משתנים לפי תזמון הביצוע - המדד זז והסטייה משתנה. יתכן שמחירי הביצוע האחרים שלך היו טובים יותא מאלו ששחקן פרסם או המבצעים האחרים. אם תריץ את מחירי הביצוע שלך בסימולטור, תוכל לדעת מהן גבולות ההגנה של האסט' שלך - זה פועל יוצא של מחירי הביצוע.
    במחירי הביצוע שלי, האסט' מתחילה להפסיד מעל מדד של 1141 בפקיעה.

אנחנו כעת לא במרווח יורד אלה קנינו חוזה יורד.

דלתא
    מינוס חמישים ליחידה, טאטה ווגה מאופסים.

אם ביום ה' נחזור להתמודד עם נמוך תקופתי, 1105 כל יחידה תעמוד ברווח של 1250 ש"ח.

אותו הדבר, אם נתמודד עם גבוה תקופתי נעמוד באותו גובה הפסד.

זאת אומרת לעשרה אחוז רווח כעת מספיק מדד 1120.

הצלחות.

דרך אגב , במקרה עליות לדעתי התיקון יהיה רכישת פוט 1090 ומכירת פוט גבוה יותר בהתאם לגודל העליה, בכל מקרה לא נגע בקופסא חייבת של הקולים שם ידוע כי הפסד מקסימאלי 3K, בפקיעה.

מה הבסיס עכשיו (לאחר התיקון) לחישוב ה-10% רווח?

ציטוט פורסם במקור על ידי רואה ממטר
    גם אני חשבתי על כך והגעתי למסקנה שכמו תמיד, היעד הוא ע"פ החישוב הראשוני בהקמת האסט'.

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
    גם אני חשבתי על כך והגעתי למסקנה שכמו תמיד, היעד הוא ע"פ החישוב הראשוני בהקמת האסט'.
    התחלנו אסטרטגיה בתשלום של 1800-1900 ש"ח ליחידה.

היום קבלנו 2100 ש"ח. ז.א לכל הפחות קבלנו מאתיים ש"ח, בטחונות ליחידה 3000 ש"ח, על כן הבסיס ליחידה הינו בערך 2800 ש"ח. עשרה אחוז 300 ש"ח לערך.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99

היום קבלנו 2100 ש"ח. ז.א לכל הפחות קבלנו מאתיים ש"ח, בטחונות ליחידה 3000 ש"ח, על כן הבסיס ליחידה הינו בערך 2800 ש"ח. עשרה אחוז 300 ש"ח לערך.
    תודה sun, החישוב שלך נראה לי יותר נכון(אצלי החישוב המדויק יוצא 283 ש"ח).

לא בצעתי משום שלא קיבלתי את ה SMS :o

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99

מה שקיבלנו היום זה לא רלוונטי. אנחנו תמיד מחשבים ע"פ בטחונות/ עלות בזמן ההקמה. באותה מידה שאנחנו לא מגדילים את יעד הרווח לאחר תיקונים (המגדילים את הבטחונות), אנחנו לא משנים את היעד שאנחנו עוברים מאסטרטגיה שלא דורשת בטחונות (להקמתה) לאסט' שדורשת בטחונות.

הרעיון ש-sun מייצג הוא שיעד התשואה הוא מתוך כמה אנחנו מסכנים בהשקעה שלנו.

במקרה שדורשים מאתנו בטחונות, זה בעצם הסיכון שלנו (worst case).
    יש מקרים אחרים בהם אנחנו משלמים מראש תמורת האסטרטגיה (כמו בקניית אוכף), אז הבטחונות הם אפס, אבל הסיכון שלנו ב-worst case הוא לאבד את כל ההשקעה, אז צריך לחשב את התשואה מתוך זה.
    המקרה שלנו הוא שילוב. מצד אחד יש לנו בטחונות, אבל מצד שני קיבלנו קיבלנו במזומן איזה 200 ש"ח, ועל כן, אנחנו מסכנים את הבטחונות (3,000 ש"ח) פחות המזומן שכבר קיבלנו, ובסך הכל כ-2,800 ש"ח, ולכן יעד הרווח צריך להיות 280 ש"ח.

הרעיון הבסיסי הוא שאנו מבקשים פיצוי על הסיכון שאנו לוקחים בהשקעה שלנו. דרך אגב, זה לא שונה בהשקעה בנכסים אחרים, כמו מניות או אג"ח. כך, ככל שהאג"ח מסוכן יותר, המשקיעים יבקשו תשואה גבוהה יותר על השקעתם (פרמיית סיכון גבוהה יותר).

מצטער אם הארכתי יתר על המידה, אבל זה נראה לי נקודה די עקרונית.

מסכים עם גישתך. הרי לשם דוגמה: לא יתכן באסטרטגיה שמסכנים בה למשל 1000 ש"ח ואחרי תיקונים הסיכון (בטחונות) גדל ל 8000 , שנדרוש בסיכון כה רב 100 ש"ח רווח שזה 10% על הסיכון לפני התיקון.
    מאיר טל

הרעיון ש-sun מייצג הוא שיעד התשואה הוא מתוך כמה אנחנו מסכנים בהשקעה שלנו.

במקרה שדורשים מאתנו בטחונות, זה בעצם הסיכון שלנו (worst case).
    יש מקרים אחרים בהם אנחנו משלמים מראש תמורת האסטרטגיה (כמו בקניית אוכף), אז הבטחונות הם אפס, אבל הסיכון שלנו ב-worst case הוא לאבד את כל ההשקעה, אז צריך לחשב את התשואה מתוך זה.
    המקרה שלנו הוא שילוב. מצד אחד יש לנו בטחונות, אבל מצד שני קיבלנו קיבלנו במזומן איזה 200 ש"ח, ועל כן, אנחנו מסכנים את הבטחונות (3,000 ש"ח) פחות המזומן שכבר קיבלנו, ובסך הכל כ-2,800 ש"ח, ולכן יעד הרווח צריך להיות 280 ש"ח.

הרעיון הבסיסי הוא שאנו מבקשים פיצוי על הסיכון שאנו לוקחים בהשקעה שלנו. דרך אגב, זה לא שונה בהשקעה בנכסים אחרים, כמו מניות או אג"ח. כך, ככל שהאג"ח מסוכן יותר, המשקיעים יבקשו תשואה גבוהה יותר על השקעתם (פרמיית סיכון גבוהה יותר).

מצטער אם הארכתי יתר על המידה, אבל זה נראה לי נקודה די עקרונית.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות