x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 13 מתוך 13

נושא: שאלה לשחקן - כתיבת שוקת עכשיו 17/5/10

Re: שאלה לשחקן - כתיבת שוקת עכשיו 17/5/10

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    :o :o :o

אסור לשחרר הצהרוצ כאלה מבלי להראות הוכחות....

מתי אמר? לאיזה גבול?

שחקן, מה עם פוט 1060?????? לקפל, לחכות???

אשמח לתגובה!

שבת שלום
    RED
    זה ציטוט של שחקן מאתמול:
    "גם השחקנים החודש לא יהיו לעזר שכן התמונה כבר בהירה ולכן מרבית העיסוק היא בהרחבת רגל הקולים ללא התעסקות שווה עם רגל הפוטים, וטוב מכל מלמד על כך יחס C/P."

מה את מבינה מזה?
    אני חושב שאת נותנת יותר מדי משקל ל"שחקנים" הם לא כל יכולים וגם הם סופגים הפסדים פה ושם.
    תשאלי את עצמך האם את בנויה לקבלת הפסדים כבדים פה ושם?
    אין ספק שיש לך "ביצים" אם אני לא טועה עוד אתמול כתבת פוטים 1060 בשיא הפאניקה.
    זה או אומץ או טיפשות ואת לא טיפשה , בזה אני בטוח.
    בהצלחה!
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

devy'

נכון, שחקן אמר להרחיב רגל קולים אך לפי המלצתו הגבול התחתון הוא 1060 - וזה מה ששאלתי. קודם היה נראה שזה גבול בטוח יחסית, ורציתי לדעת מה דעתו של שחקן עכשיו לאחר ההתפתחויות האחרונות. האם לקפל, לחכות.....????

אתמול כתבתי וקניתי לשם הספקולציה (שהצליחה אבל יכלה גם לא להצליח זה ברור) אך זה לא קשור לשוקת.

נקווה לטוב בכל מקרה
    R

כששחקן אמר ש 1060 בטוח זה אכן נראה כך.
    דברים משתנים ואני בטוח שהוא לא היה אומר היום את אותו דבר.
    כשבורסות יורדות 3%-4% ביום מסחר אחד לא מוכרים פוטים 3.5% מתחת למדד ואם יש כבר מכורים אז זו בעיה.
    אני מקווה שיהיה איזה תיקון של יום יומיים שיאפשר לך , ונדמה לי לעוד כמה, לצאת בכבוד מהסיטואציה.
    תחשבו ירוק

שבת שלום
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות