מה שביקשת קרוב מאד לארביטראז' , לא כזה שה "מכונות" מחפשות ו "דגות" בשברירי שניה, אלא משהו כמו " היכן ניתן למצוא שוקת שהסיכון שבה מתומחר ביתר" .פורסם במקור על ידי harel4u
היכן שיש עדיין מספיק "בשר" שבוע או עשרה ימים לפני הפקיעה, או שזה קרוב לסטרייק שבכסף או שהסטיות גבוהות מספיק כדי שיהיה בשר גם יותר רחוק מהסטרייק.
מכיוון שהסטיות מהוות אינדיקציה די טובה לסיכון, הרי שבאם יש מספיק בשר גם במרחק מה מהסטרייק ומרות שמתקרבים לפקיעה, זה מצביע על כך שהסיכון גבוה יותר .
לכן אין שוקת "יחסית בטוחה ועם בשר".
לדוגמה - רגל קולים ב- 1200 , הייתי אומר שיחסית מאד בטוחה, אבל בשר "יוק".
לגבי פוטים - אני חושב שסטיית התקן אצלנו קצת "אופורית" מדי ואינה מגלמת מספיק טוב את החששות בשוק. ייתכן שהשווקים בת"א עדיין לא הפנימו את עומק הבעיות באירופה ואת מורכבותן.
לכן איני בטוח שאפילו פוט 1000 יכול להיחשב חסר סיכון.
גיל