מנחם,
תודה רבה - תמיד חלמתי על חברים קונדיטורים....(כי אוהבת לאפות אבל יותר לאכול) אבל יש לי כמה בעיות איתך -
א. אתה תמיד מפרסם מתכון במשקל - כאילו המטבח שלי מלא באביזרים של מאפייה - ואפילו משקל אלקטרוני לדעת כמה זה 300-175 גרם אין לי...בקיצור - דבר אלי בכוסות.....

שנית - כתבת - "אינסטנט פודיג וניל עדיף לבן " ? כלומר???? לבן מלשון צח או לבן מלשון אשל???? המקסימום שאני מכירה זה פודינג אינסטנט צהוב חיוור......

חוצמזה - יש לי הצעה לסדר היום - מה עם מתכון שבועי (ולא רק בחגים) של עוגיות לחמים וסודות של קונדיטורים.
חוצמזה - תודה (אל תבהל סתם נחתה עלי הרוח....)
חג שמח!!!!