x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: הבועה הבאה של שוק ההון שיגרום לקריסה במדדים בשנת 2015

הבועה הבאה של שוק ההון שיגרום לקריסה במדדים בשנת 2015

כתבתי על כך כבר סקירה אבל אני רוצה לחזק אותה
    כולם שמו לב איך בזמן האחרון מוקרצות כל מיני חברות תרופות קטנות שמנסות להוציא תרופות חדשות נגד סרטן ומחלות נוספות
    על מנת להוציא תרופה יש לעבור שלבים רבים מניסויים ראשוניים לניסויים בבעלי חיים בבני אדם
    לאחר מכן בדיקות שלתופעות לוואי וכו..
    על כל שלב שתרופה עוברת המניה של אותה חברה קופצת במאות אחוזים למרות שהסיכוי הוא עדיין קטן . כלומר החברות אין להן הכנסות כלל וכלל והכל הוא על המחשבה שאולי הם יוציאו תרופה לסרטן ואז נהיה עשירים.
    מזכיר משהו לא....
    בועת ההייטק שכל סטארט-אפ בלי הכנסות היה שווה 100 דולר למניה. עד שהבינו שכל החברות דוט קום והסטארטאפים עד שאין הכנסות המחירים האלה לא מוצדקים.
    גם בארה"ב וגם כאן מדד הביו פארם זינק משמעותית ולדעתי יזנק עו דהרבה מה שנקרא מניות חלום , בדיוק כמו בתקופת בועת ההייטק שאז הם היו מניותה חלום.
    כך שלהשקיע בחברת ביו אחת לא כדאי כי מספיק שיש כישלון בניסוי והיא נופלת 50 אחוז ביום ולכן אני ממליץ על מדד הביו (קרן נאמנות שמורכבת ממניות הביו) לטווח של ה 4 שנים הקרובות , לדעתי יזנק במאות אחוזים.
    מחכה לתגובות...

Re: הבועה הבאה של שוק ההון שיגרום לקריסה במדדים בשנת 2015

היי מגיק
    אני בדעה שלך אני כבר שנים חושב שמניות הביו הן הדבר הבא
    כמו שציינת אלה הן מניות מאוד מסוכנות ולבעלי לב חזק במיוחד או לאנשים שהכסף לא משחק
    תפקיד משמעותי בחייהם

אני אשמח אם תפרסם קרנות שמשקיעות בתחום זה

ערן

Re: הבועה הבאה של שוק ההון שיגרום לקריסה במדדים בשנת 2015

מסכים שהקריסה הבאה בעוד כ-5 שנים, זו פחות או יותר המחזוריות בשוק - 5 שנים טובות, שנתיים רעות.

לא מסכים שמישהו היום יכול לדעת מה תהיה הבועה הבאה. כולם היו בטוחים שהבועה הנוכחית היא השוק הגלובלי ודווקא נפלנו בגלל משבר נדל"ן שנראה לכאורה זניח ומוגבל ביכולתו להזיק. אני זוכר עדיין את האנליסטים אומרים "מה אחוז לווי הסאב-פריים מסך הלווים? 7 אחוז? לכל היותר נזק של כמה מליארדי דולרים, במקרה הכי גרוע".

הצרה תמיד תבוא מכיוון לא צפוי.

יש כזה דבר מדד ביו? / או שיש תעודת סל כזו?

יש כזה דבר מדד ביו? / או שיש תעודת סל כזו?
    אם כן אתה יכל לרשום.
    תודה
    האדם הזקוף

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות