x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלה בנוגע למניית lvs

שאלה בנוגע למניית lvs

שלום רב לשחקן מעוף
    אתמול בערב במקרה יצא לי לשמוע מאדם, שלכאורה צריך להבין בעניני מנייות, את דעתו בנוגע למנהל lvs, של שלדון אדלסון ועוזקת בקזינו בלאס וגס, מקאו ועוד. לדבריו היתה בעבר קרוב ל150דולר.בדקתי ואכן נכון. לדעתו שווה באיזור 200דולר (לי זה נראה מופרך) ולא אלעיט אותך בסיבותיו. רציתי לברר את דעתך לגבי מנייה זו והאם בתקופה של השנים האחרונות היה בה "ספליט". ניסיתי לבדוק את זה ב yahoo finance ולא קבלתי את התשובה. כרגע היא עומדת בסביבות 21דולר ואם אפילו חלק מדבריו הגיוניים הרי הפוטנציאל בה גבוה
    אשמח לשמוע במהרה תשובה
    בינתיים שבת שלום ונתכונן לירידות החדות מחר
    דוד אריאל
    ירושלים

Re: שאלה בנוגע למניית lvs

סליחה על שתי השגיאות. לא עשיתי הגהה ובעתיד אעשה
    דוד

לא מתיימר להיות שחקן, אבל אנסה לענות:
    LVS הייתה על סף פשיטת רגל עקב מינוף מאוד גבוה שלקחה על עצמה למימון פרוייקטים בעיקר באסיה, המנייה ירדה עד כמעט 1$ http://finance.yahoo.com/q/bc?s=LVS+Basic+Chart&t=2y לגבי העתיד שלה, הרבה תלוי בהתאוששות העולמית מכיוון שכיאה לחברת הימורים, ההתחייבויות שלה (מגה מלונות בסינגפור ובמקאו) בונות על התאוששות עולמית, מכיוון שהם תלויים גם במהמרים וגם בנופשים, מקווה שעזרתי.

תודה סנואו - מכיוון שהמניה תלויה בעודף כסף (הימורים), מה שאינו נראה באופק בשלב זה איני רואה סיבה כרגע להיכנס אליה והמרחק מ 200 אדיר. מעבר לכך, לא היה ספליט במניה ממה שאני עוקב בשנה האחרונה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות