x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: עוד בנושא בזק

עוד בנושא בזק

שלום שחקן,

אני מבין שאתה חושב שמחיר מניית בזק מנופח, עם זאת, הרבה אנליסטים שקראתי חושבים ההיפך ומציינים שבזק תיתן מעל 7% דיבידנד בשנים הקרובות, עם מנועי צמיחה בפלאפון שמגדילה נתח שוק , וטכנולוגיית ה NGN , שיגרמו לכך שהדיבידנד יהיה כנראה גבוה יותר.

כמו כן יש את נושא הפחתת דמי הקישוריות שלדעתי ישפר את מצב בזק (לא פלאפון). ויש את נושא כניסת השוק הישראלי לשווקים המפותחים שם הקרנות צריכות מניות נזילות ועם דיבידנד גבוה, כמו בזק.
    בהינתן כל אלו, ובהינתן המשך סביבית ריבית נמוכה שתומך במניות דיבידנד, האם אינך חושב שבזק שווה קניה (או לפחות HOLD), ולו רק בגלל הדיבידנדים הצפויים?

דרך אגב, ראיתי שציינת שהתייחסת לנושא זה לעומקו באחת הסקירות, תוכל לציין באיזה סקירה בדיוק? חיפשתי ולא מצאתי.

תודה מראש על העזרה!

Re: עוד בנושא בזק

אייל בסקירה בדיוק מלפני חודש.
    איני סבור שבזק מניה גרועה אני פשוט חושב שהאנליסטים רואים מספר שנים קדימה, וזה בסדר,
    אך התמחור היום (ולחודשים הקרובים) פשוט אופטימי מידי. בזק לא תחלק דיבידנד קרוב, ולכן גם שיקול זה אינו מבוסס מה גם שאחרי החלוקה האחרונה אני סבור שיעבור עוד זמן רב עד לחלוקה "ראויה" נוספת.
    היא מניה שאפשרי וחשוב שתהא בתיק אך בינתיים היא מתקנת, ויש לה מקום לעוד קצת ירידות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות