x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: קמהדע

קמהדע

למישהו יש מושג מה לעזאזל קורה עם המניה הזו???
    מושקע ומופסד, אבל לא מתכוון לשחרר.
    ב-1 ליולי הם צריכים לקבל אישור FDA לתרופת הדגל שלהם,
    העתיד נראה טוב, אז למה הצניחה החופשית הזו???
    מבקש לקבל תשובה מבוססת, לא הימור.

Re: קמהדע

חברה עם הפסד תפעולי שנתי של 62 מיליון ש"ח ושווי שוק של 600 מליון ש"ח!

אישור FDA ביולי? מתי אתה מצפה לראות כסף מהחברה הזו?
    מה בכלל חשבת כשנכנסת?

שווי שוק של התרופה אלפה טריפסין הוא 500 מיליון דולר לשנה.
    אם אני לא טועה אז זו גם תרופת יתום (יש מצב שאני טועה).
    למפעל החברה יש אישור תקן של FDA , אני מאמין שהמכירות צריכות להתחיל כבר מיולי אוגוסט.
    ואם אני לא טועה אז שווי חברה הוא היוון של סה"כ התזרימים העתידיים שלה(רווח נקי).
    כלומר החברה בהחלט לא אמורה לרדת בצורה כזו!!
    לא עברתי על הדו"ח אבל אני בטוח שההפסדים הם בעיקר בגלל הכנות ושיפורים לביקורת ובנוסף גם הוצאות מחקר על מעבר התרופה לאינהלציה.
    לדעתי זו כן חברה טובה עם עתיד.

אני (כמוך) לא קראתי את הדו"חות של החברה ולא עשיתי סקר שוק עתידי.

אבל בא נהייה הגיוניים רגע. 600 מליון ש"ח!!!??? (ואתה נכנסת במחיר גבוה יותר, נכון?)
    אם היינו בתקופה טובה יותר, ניחא. אבל כלכלת העולם על סף תהום.

אם כבר ביומד (תחום שאני מאוד אוהב) אז רק חברות מחוץ לרדר הציבור. חפש חברות שאף פעם לא שמעת עליהן, קרא את הדוח"ות, תראה מי מוביל אותן ולסיום וודא ששווי השוק שלהן נמוך (100 מליון זה כבר המון).

זו דעתי.

את האמת שאני איתה משער 2000, אבל קניתי במהלך התקופה עד שער 2600, מה שאומר שאני מופסד.
    לגבי שווי שוק אז ההיפך הוא הנכון, 600 מיליון ש"ח לתרופה שהשוק שלה 500 מיליון דולר???
    טבע
    מוכרת ב-14 מליארד דולר לשנה ושווי השוק שלה הוא 50 מליארד (לא מדוייק), קמהדע זו לא עוד חברת סטארט-אפ.
    נראה לי שאני אחפור בדוחות שלה בכל זאת.
    אבל מקבל בחום את המלצתך בעניין חברות הביומד.

אני גם נמצא במנייה זמן ארוך ובדיוק במצב כמו שלך עם הפסד הולך וגדל אבל אם אתה זוכר היה מצב דומה במנייה בסוף שנת 2009 אז הורידו אותה ברצף איזה חודשיים עד שער 1800 בערך
    אבל מצב השוק בזמנו היה למעלה וכיום המשקיעים סופגים את ההפסדים פי 2 פי 3 יותר בגלל מצב השוק השלילי.
    כעיקרון אני עדיין מאמין גדול בחברה - שהיא אחת הרציניות בביומד.
    צריך המון סבלנות ועצבים מברזל בשביל מניות כמו קמהדע.
    מקווה שאחרי ההודעה על אישור התרופה יגיעו עוד מספר הודעות חיוביות שיתנו פוש למעלה
    דרך אגב נראה לי ש 1.7 זה תאריך אחרון לאישור התרופה תמיד יכול להיות מצב שיגיעה אישור מספר ימים/שבועות לפני תאריך זה.

דרך אגב לכל המעוניינים בקרוב יהיה ראיון עם מנכ"ל קמהדע בפורום סקראט : (ראה לינק למטה)

http://www.bio.websplanet.com/aforums/f323.php

אחרי חפירה קטנה ראיתי שברבעון האחרון של 2009 קמהדע מכרה תרופות ב-14 מיליון שקלים, כלומר יש הכנסות , אבל יש הפסד תפעולי גדול שכנראה מגיע בגלל בניית תשתיות לייצור ושיווק אגרסיבי יותר, הסיבה האפשרית השניה היא שבקמהדע על כל שקל שמוכרים מוצאים 5... כלומר חוסר יעילות. לא מאמין!
    נקווה לטוב.

החברה חברה טובה
    יש לה מכירות (לא מתרופות הפיתוח שלהם שאגב אמורים לקבל אישורים בזמן הקרוב מה FDA).
    החברה לא בנויה על מוצר 1 וגם מבקשת אישורים ובתהליך לשוק הארופאי.
    אני אישית מאמין החברה (אגב לא רק אני) זו לא חברה של נפט, אבל לדעתי זו טבע הבאה.
    גב ההפסדים שלה להשקעה בתשתיות והחזר חובות ,כולל מישומים של אופציות עובדים. (תקרא בדוחות).
    בשורה התחתונה: חברה טובה בתפתחת בקצב איטי אבל בטוח עם תזרים מזומנים קטן (אבל יש תזרים) ועם קשרים טובים ,והסכמים עקרונים לשווק ,עכשיו נותר להמתין

הסובלנות משתלמת ראו דו"ח מיידי לבורסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות