x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: אסטרטגיה ליוני.

אסטרטגיה ליוני.

http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/4519

תגובות+תיקונים לאסטרטגיה יתקבלו בברכה.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

Re: אסטרטגיה ליוני.

משה אני מבין כי אם המדד יטייל עד סוף שבוע הבא באיזור 1120-1090 הרווח יהיה 10 אחוז?

מצד שני מערכת סגורה, עליה חדה ירידה חדה לא משפיעה רק שיחזור לטווח?

כיצד משפצים אותה?

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    משה אני מבין כי אם המדד יטייל עד סוף שבוע הבא באיזור 1120-1090 הרווח יהיה 10 אחוז?

מצד שני מערכת סגורה, עליה חדה ירידה חדה לא משפיעה רק שיחזור לטווח?

כיצד משפצים אותה?
    סאן אתה יכול לבנות קונדור רחב למטה.
    תקנה פוט 1100*5 מכור פוט 1080*5 מכור פוט 1060*5 קנה פוט 1040*5.

.

ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb

תגובות+תיקונים לאסטרטגיה יתקבלו בברכה.
    שיפוץ מ"ס 1.

.

משה שלום
    אני רוצה להחמיא לך על האסטרטגיה.היא נראית נפלא כשהבעיה היא מעבר מהיר מדי לעליות. נראה לי שאין צורך בשיפוצים אלה ישר לקטוף את הכסף ולהציב דומה חדשה.
    בכל מקרה איני מבין את שיפוץ מס' 1 כפי שמופיע באתר זרוסם.האם אתה יכול לחזור מה בדיוק עשית בשיפוץ?
    אבי

הי משה.

בשלב הזה של החודש, ולמעשה עד כמעט הסוף, הגרף של האסטרטגיה הזו רחוק מאד מאד מגרף הפקיעה. למעשה הוא דומה מאד לסתם מכירה של שוקת. כל ההתאמצות לעשות את הזיגזג פשוט לא עובדת בשלב זה.

ניסיתי את זה פעם, לפני הרבה זמן, ומאד התאכזבתי שבמקום להרוויח על בטוח עם כל תנודה, כפי שנראה בגרף, האסטרטגיה הפסידה עם כל תנודה, בדיוק כמו שוקת מכורה רגילה.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    הי משה.

בשלב הזה של החודש, ולמעשה עד כמעט הסוף, הגרף של האסטרטגיה הזו רחוק מאד מאד מגרף הפקיעה. למעשה הוא דומה מאד לסתם מכירה של שוקת. כל ההתאמצות לעשות את הזיגזג פשוט לא עובדת בשלב זה.

ניסיתי את זה פעם, לפני הרבה זמן, ומאד התאכזבתי שבמקום להרוויח על בטוח עם כל תנודה, כפי שנראה בגרף, האסטרטגיה הפסידה עם כל תנודה, בדיוק כמו שוקת מכורה רגילה.
    בסוג כזה של אסטרטגיות אם התנועה תבוא בבת אחת לא תראה רווח, לעומת זאת אם היא תבקר באיזורים המרווחים כעבור זמן, אז יהיה רווח יפה וגדול.

כנס לאתר הסימולציה ותפעיל את גרף הרווח לפי זמנים, הרווח הכי גדול שלו יהיה אם המדד יהיה בטווח "הרווח" בעוד שלושה שבועות.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    כנס לאתר הסימולציה ותפעיל את גרף הרווח לפי זמנים, הרווח הכי גדול שלו יהיה אם המדד יהיה בטווח "הרווח" בעוד שלושה שבועות.
    הרווח אמור להיות הגדול ביותר עם הפקיעה.
    אבל אתה מצדיק את מה שאני אומר. אין טעם באסטרטגיה כזו כל כך מוקדם בחודש. כל התיחכום לא עובד.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    הי משה.

דמי-כיס שלום לא הבנתי את ההשוואה בין השוקת שאתה מבצע לבין האסטרטגיה שלי.
    אם תהיה ירידה של 15 % ביומיים שלושה אתה לא תצליח לעשות כלום ותאבד הרבה מאוד כסף.
    המקסימום שאני יכול להפסיד באסטרטגיה שלי 2000 ש"ח למטה או למעלה.חוץ מזה לשפץ את האסטרטגיה שלי קלי קלות,,,,,את האסטרטגיה שלך בירידה חזקה לא תצליח לשפץ.
    גם אם תהיה ירידה של 5% באסטרטגיה שלי אני לא נכנס להפסד גדול.האסטרטגיה מוגנת לאורך כל הדרך.
    שים נתונים באופסיין ליין ותקבל את התשובה.

.

הי משה.

לא השוותי עם השוקת הרחבה.
    השוואתי עם סתם שוקת צרה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •