אתה טועה. אם מחר יפתח בלי תזוזה משמעותית, אתה תראה את כל האופציות נחתכות בפראות.פורסם במקור על ידי harel4u
אתה טועה. אם מחר יפתח בלי תזוזה משמעותית, אתה תראה את כל האופציות נחתכות בפראות.פורסם במקור על ידי harel4u
סגרתי לגמרה את רגל הפוט שלי, העצבים שלי לא החזיקו מעמד ליום נוסף.
כמובן שסגרתי במחירים הכי גרועים...
החודש מחקתי רווחים של חודשיים כ 11% הפסד כולל העמלות ששולמו... צריך לדעת גם להפסיד.
עשיתי את כל הטעויות שרק אפשר, אני אשתף אותכם מחר כדי שכולנו נלמד.
בהצלחה למי שנשאר.
אגב אין לכם מה לדאוג - השוק הולך לעלות, כי סגרתי את רגל הפוטים זה תמיד קורה - בדוק!!!
הטתא של היום (לא של מחר) הייתה אמורה לבוא לידי ביטוי בחצי שעה האחרונה, אבל הסטייה המשיכה לעלות!!!פורסם במקור על ידי דמי כיס
אולי היא טיפה הורידה את הקולים
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
איזה חודש... :shock:
ולחשוב שאם הייתי נשאר עם השוקת המקורית שלי הייתי מסיים ברווח נכבד...
היום סגרתי את רגל הפוטים שלי והעמסתי עד כמה שאפשרו הבטחונות את צד הקולים עם 1130 מוגן ב 1140
בסה"כ מופסד לאחר עמלות נכון לעכשיו כ 1.5%- ממש לא נורא... בדקות האחרונות קניתי כמה פוט 1060 - אולי אפשר יהיה להחזיר חלק מההפסד מחר.
המעקב שלי אחרי התנהגות טתא, זה שהיא פועלת "בלילה" ולא בתום המסחר. אני עוקב אחרי זה הרבה זמן.פורסם במקור על ידי harel4u
קנית? או מכרת?פורסם במקור על ידי hfleminger
קניתי חמש יחידות ב 360 ש"ח, בסוף המסחר הם היו כבר בכ- 440 ש"ח.... מקווה שמחר תהיה התרסקות כוללתפורסם במקור על ידי דמי כיס
ואשאר כבר לפקיעה עם רגל הקולים בלב וראש שקט...
ב
פעם הבאה, אם אתה קונה, עדיף לך לקנות של יוני. לא רוצה לצער אותך, אבל יש סיכוי טוב שמחר בבוקר תראה אותם גם ב 150 ש"ח. ואגב, זו קניה חשופה, שרבות דובר כנגדה באתר שלנו...פורסם במקור על ידי hfleminger
תודה על העצה, פעם הבאה אקנה של החודש הבא- בהחלט עושה שכל.פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני ישן עדיין מאוד בשקט עם הפוט 980 שלי שכתבתי לאחר הפקיעה הקודמת.... רק אם המעוף יתקרב פחות מ 4% משער זה אסגור ולא אשאר לפקיעה (בגלל יום MSCI אחרת אני מוכן לספוק בערב הפקיעה קירבה של 3%).
הנה אני חוזר על הנדנוד - פוט לא כותבים קרוב יותר מ-15% מהפקיעה ולא משנה אם זה מכניס גרושים.
פרוטה לפרוטה מצטרפים להון גדול כאמרת חז"ל.
איציק.