ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני מניח שכל מי שנמצא בגבולות 1040-1050 למטה ובאזור 1210 למעלה, התיישר היום יפה. לי לפחות נמחקו כל ההפסדים, ועברתי כבר לרווח. [כמו כן נעלם הלחץ הקל שהיה לי אתמול אחרי המסחר, כאשר הבנתי ש(אמנם בסבירות נמוכה) עוד איזו הכרזה פנטסטית מעלה את המדד מרחק יריקה מהרגל העליונה שלי.] מבחינתנו, המשך זחילה למטה, בכיוון פקיעה ב 1100 זה אידאלי. בשלב זה של החודש, הטתא תתחיל להגן עלינו מפני עליה במחיר הפוטים עם זחילה למטה (בזיגזוגים שונים).

לגבי קידומים:
-אני מדגיש שוב שנושא הקידומים, ראוי שיעשה בשלבים ובזהירות. כמו ש Danielp קרא לזה "חיל חלוץ". חיל חלוץ יכול להיות נועז, אבל כמובן מוגן היטב.
-צריך לקחת בחשבון, שלא ניתן להגיע לפקיעה עם 3 סטרייקים לכיוון כמו שהתרגלנו עד היום. צריך קצת יותר. מה שאומר שאם כבר לקדם, אז בשבוע הבא. כאשר עוד יש אפשרויות לתקן. ואולי יהיה כדאי הפעם כן להשקיע קצת כסף ולצאת לפני הפקיעה.

מה יהיה מחר? אם עד היום הייתה לי הערכה לא רעה, הרי שלגבי מחר אין לי שמץ. הכל יכול להיות. שינוי המגמה בארה"ב יכול להשפיע. מצד שני הציבור לא מפסיק לאכול אותה במניות. ומי שאתמול נכנס לאמוק של קניות, כבר חטף אותה היום. אני חושב שהרגשת ה"שיט, שוב הפסדתי" וה"יאללה, נשבר לי הXXX מכל הבורסה הזאת. כולם גנבים" הולכת ומתרחבת. הפרצופים המחייכים של כל הפרשנים שדיברו על שבירת שיאים (מי אמר 1400) התחלפו בנבואות קודרות. פה מילה על זרים שבורחים ושם מילה על פידיונות בקרנות הנאמנות, ואווירת הנאחס מתפשטת. לכן בכל זאת אם אני צריך להעריך מה יהיה מחר, אז הכי נראה לי דישדוש עד דישדוש אדמדם.

דמ"כ, ברווח אתה מתכוון לרווח מסומלץ לפקיעה או לרווח נכון לנקודת הזמן הנוכחית?