x

עמוד 19 מתוך 36 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 190 מתוך 355

נושא: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

הי,

גם אני קניתי היום בחזרה את רגל הפוט שלי בזיל הזול, לא יאמן שאתמול נלחצתי מפוט 1020, אבל נותרו לנו 17 ימים לפקיעה ואולי הירידות יתחדשו לשם כתיבתה מחדש.

ברגל הקול נאלצתי שוב לדלג אחורה מ - 1190 ל - 1200, המחיר יותר מהכפיל את עצמו ואני משתדל להיצמד לחוקים. הדילוג הסב לי נזק גם אחרי הכפלות, אבל שחרר לי קצת לחץ.

גם 1200 בשוקת רחבה לא מרגיש לי נוח, הטעות שלי היא שלא נצמדתי לחוק ה - 3 ימים ובלהט הטירוף קידמתי את הרגל אתמול מוקדם מהצפוי.
    ולחשוב ששחקן המליץ לכתוב את 1160? הייתי חוטף התקף לב עם הייתי כתוב שם עכשיו..

שהמדד ירגע כבר, מתגעגע לדשדוש, ולתטא

ד.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    דמי כיס איזה שעור למדת, יכול להיות שהיום בבוקר היו מתחדשות הירידות ואז מה היה השיעור, "למה לא כתבת שיכולת"...

השיעור העיקרי , שבשוק תנודתי לא כותבים שוקת רחוקה.... או לפחות במעבר בין אזורי סטיה שונים.

מסביבה של 12/13 עברנו לאיזור העשרים.

ראה את המדד הצרפתי + 8 אחוז אחרי ירידות מוטרפות בשבוע שעבר, המדדים כבר מתחילים להתנהג כמו אופציה.

תאר לך אצלנו שינוים של 5/6 אחוז 60/70 נקודות ביום...
    אתה צודק, ובכל זאת יש לי תחושה קלה של החמצה, ואני אסביר למה:
    יש פעמים שהתסריט די ברור מראש. אלו מקרים נדירים, אבל אתמול היה אחד מהם.
    היה ברור כבר במוצאי שבת שיהיו התרסקויות. והיה גם די ברור שהשרים האירופאים יצאו עם הצהרה שתחזק את השוק.

למעשה כשאני משחזר למה בכל זאת ביצעתי את הפעולה, הסיבה היא שהערכתי שנחזור ל 1140. לא צפיתי היסטריית המונים כמו היום.

ובכל זאת איפה הטעות שצריך ללמוד ממנה: לבצע מיצוע. היה בסדר גמור אם אתמול הייתי מוכר חצי מהכמות, ומחכה להיום לחצי השני.

לכן היום סגרתי רק חצי מהרגל התחתונה. דווקא את הזולות יותר (1030). אני מצפה שמחר תהיה התעוררות מסויימת מההנג אובר של היום. העליות היום מגלמות בתוכן את ההיסטריה האירופית והאמריקאית שתהיה היום.

אגב צרפת, שחקן כבר אומר הרבה זמן שזו בורסה לא רצינית. ואכן אני עוקב אחרי המדד שלהם הרבה זמן. די פסיכי.

ציטוט פורסם במקור על ידי zeev11
    גומר - אתה מרגיש בנוח עם 1190?
    כי בארה"ב יהיו היום עליות חזקות וזה יגרור לעליות מחר אצלנו.
    מחר 1190 יכול להיות מאד קרוב לסטרייק.
    לא מדאיג אותי מה יהיה מחר. אנחנו עדיין מרחק רב מהפקיעה ובעקבות נזק די רציני שגרמתי לעצמי בצד הפוטים, הייתי חייב להיות אגרסיבי יותר בצד הקולים.
    עוד יש זמן ובחודש תנודתי שכזה גם נראה ירידות (שאותן ייתכן ואנצל כדי לקנות מחדש חלק או את כל הכתיבות ב 1190 וליהנות מהרווח שנעשה בצד הזה).
    מה שבטוח - גם אם לקחתי על עצמי להיות יותר אגרסיבי החודש, אני לא מתכוון להיות קרוב לקראת הפקיעה. אם המדד יסתובב סביב 1160 בשבוע הפקיעה - אני לא אהיה כתוב 1190.

אבל, וייתכן שאני מדבר מתוך פוזיציה, אם כי גם שחקן מאושש את התחושה - יום אחד או יומיים ירוקים לא אומר שהמשבר מאחורינו ואין יותר בעיות בעולם וזה הזמן לשבור שיאים חדשים. באופן כללי, אני רואה (ומאוד יעזור לי) שורט

נבואתי להיום התגשמה... :P

אני חייב להגיד, שבמבט לאחור היום הייתי צריך להרחיק גם את 1210.
    השוק תנודתי. עוד יום של אופוריה מטורפת, ורגל הקול נכנסת לצרות רציניות.
    אני לא חושב שזה יקרה מחר. יותר נראה לי מחר יום דישדוש עד דישדוש ירידות.
    בשני המקרים, אם נשארים באזור 1165, צריך להתרחק למעלה, גם אם זה יעשה נזק.

לפי מפת הפוציה המגדל ב 1200 גדל בעוד 6900 יחידות ל44.5 אלף המגדל ב1280 גדל ב 9200 ל26.8 אלף לעומת זאת ב1190 קטן ב 6000 ל16 אלף יחידות
    באיזור הפוט ישנם שני ריכוזים משמעותיים - אחד ב1200 20 אלף יחידות (כחלק מאוכף 1200) וב 1100 כמות של 17 אלף וב 1110 כמות של 15 אלף
    נראה כאילו ישנה חומה בצורה באזור 1200

בהמשך למה שכתבתי, אני עדיין לא מרחיק את 1210. אבל מוכן לזה נפשית.
    התרגילון שעשיתי אתמול (סגירה חלקית של הפוטים) הצליח בקטן. פתחתי חזרה היום בתחילת היום, כמעט בשפל. את הפתיחה מחדש עשיתי כבר על 1050. בסך הכל מתחילים לראות את קו הסיום מרחוק. יש עדיין מצב לגמור את החודש בצורה יפה ורווחית. מה שבטוח, הבנק עשה עלי קופה לא רעה החודש.

אם עד היום יכולתי להעריך בצורה לא רעה מה יהיה בהמשך, עכשיו זה הרבה יותר קשה. אבל אני כן מעריך שהתנודתיות תרד, ואיתה גם סטיות התקן. קרוב לוודאי שנשאר עכשיו קצת באזור 1055-1070.

למה להרחיק 1210?
    אתה מאחורי מגדל הענק של 1200. ואם יהיה עוד יום אופוריה סביר שיום קודם יהיו ירידות כדי שיהיה טעם לאופוריה.

ציטוט פורסם במקור על ידי leayael
    למה להרחיק 1210?
    אתה מאחורי מגדל הענק של 1200. ואם יהיה עוד יום אופוריה סביר שיום קודם יהיו ירידות כדי שיהיה טעם לאופוריה.
    אני כרגע לא מרחיק. אבל אתמול בסוף היום, למרות שהערכתי שיהיו היום ירידות, הסתכלתי בעיין עקומה מאד על 1210. כי מה אם הייתה יוצאת עוד הכרזה מקפיצת שווקים?

אני איתכם באותה הסירה...
    נראה לי שהמסקנה פה היא לא להתפתות למחירים הגבוהים והמזמינים כתיבות אלא פשוט לשמור על החוקים:
    - שוקת רחבה היא רחבה, ולא יורדים מה-8-9% מרחק כל כך מוקדם בחודש, אפילו ש'שחקן אמר' (מכרתי 1180 ואני מרגיש כמו לפני אירוע לב...).
    - אם מתקרבים מדי - להתרחק, גם במחיר הפסד - ריצה לאחד הכיוונים תגרום הפסד הרבה יותר גדול.
    - לא לנסות לנחש מה יהיה מחר - זה הימור נטו והתוחלת בהתאם.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות