x

עמוד 17 מתוך 36 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 161 עד 170 מתוך 355

נושא: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

אני לא חושב שהפניקה הייתה מוגזמת, אני מעדיף להתכונן לגרוע מכל.
    סגרתי היום את 1060, התקדמתי בקולים ופתחתי 990 עם הגנה ב 970.
    מהלכים אלו חיסלו את הרווח שלי החודש נכון לרגע זה, אבל למרות הכל אני שמח שכל זה קרה.
    לא הייתי באופציות ב 2008 וזו הדמנות מצויינת ללומד להתנהל בשוק תנודתי.
    זה לא חוכמה לקחת את הכסף כאשר השוק לא זז.

סוף שבוע זה היה לימוד (לשמחתי לא יקר ) מאלף מבחינתי :
    לא להחזיק חשופים (במיוחד לא לאורך סופ"ש)
    מבחינתי סגרתי את החשופים ב 1040 בעלות יקרה שקיזזה את הרווח מהשוקת נשארתי עם רגל הפוט ב 1020/1000
    ברגל הקול סגרתי את החלק העליון 1270/1250 ומחכה למחר (מצפה לעליות) עמ לפתוח באזור 1210-1190

ההימור שלי על כיוון הלך לא רע היום.

למעשה, שיפרתי את העמדות שלי היום בצורה טובה ובחינם (חוץ מעמלות).
    הפעולה שעשיתי הייתה לסגור את המכירות של רגל הקול בבוקר, ולפתוח בחזרה את אותה רגל עכשיו. הרווח היה 45 ש"ח ליחידה. הרווח הזה מימן את כל שיפורי העמדה למטה וספיגת הירידות וסטיית התקן.

כרגע אני נמצא למעלה ב 1210 מוגן 1240
    למטה שני שליש 1040 מוגן 1000
    שליש 1030 מוגן 1000

נכון שאפשר היה להישאר עד מחר, שכן מחר בסבירות גבוהה יהיו עליות. אבל זה כבר לא כל כך משמעותי. העדפתי לנצל את ההזדמנות היום.

שומר פתאים ה'

ביום חמישי של פקיעת אופציות אפריל נבהלתי מחוסר היציבות, ולאור העובדה שביליתי שבוע שעבר באילת ולא רציתי לרוץ למחשב אלא לנוח רגוע ולהתנתק, סגרתי את כל הפוזיציות חוץ ממעט מניות עוגן כגון פריגו. אז היום אני מתחיל לכתוב את השוקת הסטיה בשמים... פשוט גן עדן. לאחר שקראתי את המלצת שחקן, החלטתי להמשיך בדרכי הפחדנית כתבתי רגל קול 1190 מוגן 1200 סה"כ 85 ש"ח תקבול לצמד. (רק על 25% מהבטחונות) ועכשיו מחכה לירידות שבוודאי יבואו מחר או ביום שלישי לכתוב את הפוט.

אני שמח בחלקך דמי כיס

אני חושב שבמידה ומחר יהיו עליות וסטיות התקן ירדו, ניתן יהיה לעשות את אותו טריק גם ברגל הפוט. יתכן שזה יקח מספר ימים עד חידוש הירידות, אבל לדעתי שווה את ההימור,

ד.

שחקן ציין בסקירתו שניתן לשים את הרגל העליונה ב 1160.

אני חייב להגיד ש 1160 לרגל עליונה בשוקת מאד מפתיע אותי. מצד אחד זה יכול הכניס ערימות של כסף. מצד שני זה נראה לי קרוב בצורה מפחידה.

אני צריך לחשוב על זה. אולי לשים כמות קטנה. אבל לפתוח כמה עשרות יחידות על 1160 נראה מפחיד ביותר.

חברים, אני ניצלתי את השעה האחרונה להרחקה ולצימצום רגל הפוט שלי, חלק מזה ממנתי מרגל הקול. ברגל הפוט אני משתמש ב- 20 אחוז בטחונות והצלחתי להרחיק ל- 1030, כתוב מוגן צמוד.

רגל הקול משתמש ב- 75 אחוז בטחונות.

ועדיין מחזיק את הפוט 1090 שלי שמגן עלי מלמעלה ובמקרה ירידות אפילו נרוויח.

פתחנו את השוקת , לפחות אני כאשר הסטיות היו נמוכות. כרגע אנחנו בסביבה לא יציבה ורמת הסטיות עלתה משמעותית. לא ברור עדיין מה טווח התנועה של המדד, הטווח הפוטנציאלי הוא עצום.

המדד לפני שבועיים היה 1240 היום נגענו ב- 1100. לדעתי באותה מידה המדד עשוי החודש לבקר לכל הפחות ב- 1060 ועשוי לעלות למעלה לכל הפחות ל- 1180. יהיו אנשים שיחשבו כי הסגירה היום מראה כי הינה יש הזדמנות קנייה ועשוי להיות תיקון אלים למעלה.

לדעתי, שוקת רחבה חודשית , לא מתאימה לניהול חודשי בסביבה כזו, אמרנו כי לא צריך לפתוח שוקת כזו כל חודש .

אני מתבונן בחו"ל, התנודתיות שם גבוהה ועצומה, למזלנו עוד לא חווינו כאן פסיק ממה שהם עברו, בשבוע שעבר.

יש לנו עוד פרק זמן ארוך להעביר, עד לסוף החודש, הרמות טרם התייצבו כאן.

לדעתי עדיף כבר להשתמש בבטחונות בתקופה כזו לפעילות קצרה של ימים, ובכל אופן להמתין לשבוע הבא שאז הכיוון יתבהר יותר.

אל תשכחו כי ברגל הפוט בנוסף לדלתא צריך להלחם גם בווגא, במקרה של מספר ימים אדומים רצופים, התנועה לאחור תדמה לצליית שיחים על האש.
    הצלחות

סגרתי היום את רגל הפוט 1060 ופתחתי חדשה ב-1020 עם הגנה ב-1000
    סגרתי את הקולים 1240/1250 כולל הגנות שלהם ומחכה למחר לפתוח את רגל הקול מחדש
    באזור 1190/1200

נראה לי שהחודש הבנקים ובתי השקעות עושים קופה מהעמלות שלנו

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    שחקן ציין בסקירתו שניתן לשים את הרגל העליונה ב 1160.

אני חייב להגיד ש 1160 לרגל עליונה בשוקת מאד מפתיע אותי. מצד אחד זה יכול הכניס ערימות של כסף. מצד שני זה נראה לי קרוב בצורה מפחידה.

אני צריך לחשוב על זה. אולי לשים כמות קטנה. אבל לפתוח כמה עשרות יחידות על 1160 נראה מפחיד ביותר.
    דמי כיס, 1160 , זה הימור מוחלט על כיוון, 30 נקודות, מה זה בשביל המעוף..

זה בוודאי לא שוקת רחבה. זו פעולה שעושים כאשר המדד צונח ואתה כתוב בלי הכרה בפוטים....

רצ"ב ציטוט של שחקן מהסקירה השבועית, רק כעת ראיתי את זה, ואני חשבתי כשכתבתי את קול 1190 ביום ה' והיום את קול 1180 שאני אגרסיבי מאוד, לפחות אני שמח שצמצמתי את רגל הפוט שלי מתקבולי הקול. אלו פשוט תיקונים סופר אגרסבים ונראה לי כי הנסיעה החודש ברכבת הרים של השוקת הרחוקה תהפוך לטלטלה פראית, אני מקווה שכולם אוחזים חזק בכסאות

לכותבי השוקת החודשית מחכה החודש אתגר לא קל. מעיון בשרשור המדובר הרי שמרבית הכתיבות מרוכזות סביב רמת 1040 הנקודות, שהיא בהחלט סבירה בשלב זה, אך הבעייתיות לדעתי מצויה דווקא ברגל ה CALL. בשל החשש להמשך צניחה במדדים חובה לקדם את רגל ה CALL לאיזור הקרוב יחסית לסטרייק (1160) ולא כפי שהוא כעת ברמת 1210 אצל רוב כותבי השוקת. המטרה היא להגדיל רווח ברגל ה CALL שיוכל לסייע בעת הצורך בגלגול מטה, שבוודאי יתכן ויהא בנזק מסויים. חשוב גם לזכור כי יום עליות אינו בבחינת חלפה הסערה, אלא משרת את הכותבים בכדי לגלגל אחורה סטרייק נוסף בכדי לקנות לעצמם בטחון. הגבולות הנכונים לשבוע זה הם 1160 בגבול העליון, ו 1030-1040 בגבול התחתון. בהחלט הגבול העליון קרוב למדי ביחס למרחק מהפקיעה, אז זיכרו כי עליה במדד משמעה ירידה בסטיית התקן מה שיכול לאזן רבות מהנזק ברגל הגבוהה. מעבר לזה, בשבוע זה יש לצבור "שומנים" מבחינת הרווח ברגל ה CALL ולכן יש לנהוג באגרסיביות רבה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות