שלום לכולם,
היום בבוקר טרם הירידות החדות עוד שהמדד התלבט בין ירוק לאדום, הצלחתי לסגור את מירב הכתיבות שלי ברגל הפוט, עשיתי זאת מפני שהדלתא והירידה בסטיות תקן שחקו אותן מפרמיה של 60 ש"ח ל - 10 ש"ח.
לא שידעתי מה המדד הולך לעשות היום, אלא אני סבור שלהמשיך להחזיק את הרגל הזו לא מצדיק את הסיכון, או יותר נכון לומר שבכדי להרוויח עוד כמה שקלים עליה אצטרך לחכות זמן מה בכדי שהתטא תשחק אותה היטב. בנוסף סגירת הרגל מפנה לי בטחונות להמשך החודש.
לא צלחתי לסגור את כל הרגל מפני שהסחירות בפוט 1000 היתה נמוכה ביחס לכמות הכתיבות שלי, ולאיטו המדד גלש מטה והגדיל את הפרמיה.
כעת אני כתוב 1240-1020 ביחס של 1:3 לטובת הקולים, עם סוכרייה קטנה בצורת מרווחים יורדים של 1040-1020 שנוצרו לי בטעות ולמזלי לא יוצרים נזק אלא להפך.
איך שהשווקים בעולם מתנהגים כעת אני סבור שנתחיל את היום מחר בירידות, אבל אני יותר בטוח שהסטיות יעלו שוב. על כן למרות צפי לירידות אני לא חושב שאוכל לסגור את רגל הקול מחר לאחר שתשחק מספיק כי הסטיות יאמירו את המחירים, אולם אם תהייה הזדמנות אסגור אותה ואחכה לתיקון כלפי מעלה לשוב ולכתוב אותה.
טרם החלטתי מה אעשה ברגל הפוט, המחשבה הראשונה שעלתה לי - אם המדד ירד והסטיות יעלו יתכן שאכתוב שוב את 1020 אך תוך ניצול של מקסימום 66% מהבטחונות כך שהיחס בין קול לפוט יהיה 2:3 בהתאמה.
המשך שבוע מרתק ,
ד.