x

עמוד 18 מתוך 36 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 171 עד 180 מתוך 355

נושא: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

ייתכן וזה פשטני מידי אך היינו באותו המצב בשבוע שעבר - המעוף קיזז 2% ירידה, מ -1.8% ל+0.2%,מדד 1160, וביום שני היו עליות, אך בשורה תחתונה אנו היום ב - 1128.
    הכל ייתכן- אך חשוב לנצל את ה " שיעור התיאורטי" שניתן לנו בסוף שבוע זה למידת יכולת הנזק לשוקת רחבה ולעבוד רחוק מאוד עם הגנות צמודות.

בוקר טוב,

אתמול דילגתי בפוט מ-1060 ל-1020 , נכון לעכשיו זה היה מיותר.

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם לגבי הקול.
    אתמול חשבתי לכתוב 1190 אבל עליות חזקות היום , גם בארופה והחוזים נוסקים.

מה דעתכם ?

בוקר טוב, ניצלתי את העליות לפתוח את הצד העליון בשוקת. כתוב 1190 מוגן 1200 בשימוש 60% מהבטחונות. פרמיה של כ-160 שח ליח'.
    כמו כן קניתי חלק מהכתיבות 1040 מתוך כוונה לכתוב אותן שוב ביוקר בהמשך (או אולי בכלל לא, נראה עד כמה השווקים יחזיקו ברמות הנוכחיות בלי קריסות).
    אני מניח שהתנודתיות תישמר בזמן הקרוב, למעלה ולמטה כך שיהיו הזדמנויות לקבל מחירים טובים בשני הצדדים.

גומר - אתה מרגיש בנוח עם 1190?
    כי בארה"ב יהיו היום עליות חזקות וזה יגרור לעליות מחר אצלנו.
    מחר 1190 יכול להיות מאד קרוב לסטרייק.

אתמול קניתי בזיל הזול בחזרה את 1210 בשיא הירידות.
    למרבה הצער לא היה לי מספיק חזון כדי להמתין עם המכירה מחדש להיום, ומכרתי אותם בסוף היום. הרווחתי על הסיבוב הזה. אבל יכולתי להרוויח פי כמה וכמה. מה לעשות. עוד שיעור.

אז אם ככה, אני מנסה ליישם את השיעור הזה שוב. קניתי מחדש חצי מהרגל התחתונה. פתאום 1030 נראה לא רלוונטי לגמרי.

אבל, ההיסטריה היום לא במקום. גם היסטריה של קניות זו היסטריה לכל דבר. אני זוכר טוב מאד שבימי הנפילות הגדולות של 2008, היו ימים עם פרץ עליות הפוך, שהגיע אפילו ל 5%. לדעתי, זה בדיוק מה שיש היום. מין אופוריה כללית מהתכנית האירופית. אבל זה סתם תירוץ. הירידות יחזרו, ובענק. אני מצפה להתמתנות של העליות כבר היום.

חולק עליך רק בדבר של סוף היום, לדעתי צפויה לנו עוד היסטריית עליות של ארה"ב, כתוצאה מזה לדעתי נסגור היום מעל 3% למעלה...

מה יהיה מחר? זאת תעלומה... או עליות קלות או ירידות לטעמי...

אבל כל זה בגדר נבואה

דמי כיס
    אני לא מבין במקום שוקת קונבנציונאלית אתה "מהמר על כיון" ומיישם את חלק הקניה בלבד של השוקת ?
    כלומר בזמו ירידות אתה קונה בלבד קולים (1210) ובזמן עליות אתה מחפש לקנות פוטים (1040) ?

האם לדעתכם יש סיכוי לפקיעה מעל 1190 החודש?

טוב, כמו שחשבתי, "רכבת הרים" והכרטיסים על חשבוננו, ניתן לראות את דעתי במעלה השירשור.

אחרי אתמול משהוא מוכן לפתוח את פוט 1060/1070 , כי זה המרווח המתבקש.

משהוא בשוקת רחבה , פתח את קול 1160?

כי כרגע על פי המרווחים מתבקש קול 1230/1240.

כעת בדרך שמעתי ברדיו כי הענן אפר מאיסלנד מתקרב לארץ..... אז מחר יהיה 1100...

או שהתקבלנו ל- OCD אז מחרתיים יהיה 1200....

התנודתיות פשוט גדולה...

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    אתמול קניתי בזיל הזול בחזרה את 1210 בשיא הירידות.
    למרבה הצער לא היה לי מספיק חזון כדי להמתין עם המכירה מחדש להיום, ומכרתי אותם בסוף היום. הרווחתי על הסיבוב הזה. אבל יכולתי להרוויח פי כמה וכמה. מה לעשות. עוד שיעור.

אז אם ככה, אני מנסה ליישם את השיעור הזה שוב. קניתי מחדש חצי מהרגל התחתונה. פתאום 1030 נראה לא רלוונטי לגמרי.

אבל, ההיסטריה היום לא במקום. גם היסטריה של קניות זו היסטריה לכל דבר. אני זוכר טוב מאד שבימי הנפילות הגדולות של 2008, היו ימים עם פרץ עליות הפוך, שהגיע אפילו ל 5%. לדעתי, זה בדיוק מה שיש היום. מין אופוריה כללית מהתכנית האירופית. אבל זה סתם תירוץ. הירידות יחזרו, ובענק. אני מצפה להתמתנות של העליות כבר היום.
    דמי כיס איזה שעור למדת, יכול להיות שהיום בבוקר היו מתחדשות הירידות ואז מה היה השיעור, "למה לא כתבת שיכולת"...

השיעור העיקרי , שבשוק תנודתי לא כותבים שוקת רחוקה.... או לפחות במעבר בין אזורי סטיה שונים.

מסביבה של 12/13 עברנו לאיזור העשרים.

ראה את המדד הצרפתי + 8 אחוז אחרי ירידות מוטרפות בשבוע שעבר, המדדים כבר מתחילים להתנהג כמו אופציה.

תאר לך אצלנו שינוים של 5/6 אחוז 60/70 נקודות ביום...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות