x

עמוד 21 מתוך 36 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 201 עד 210 מתוך 355

נושא: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

בשבוע הפקיעה אתה לא אמור להיות במקום שהמדד מדאיג אותך.
    עד אז האופציות יישחקו באופן שאם עד כדי כך מדאיג אותך - תוכל לסגור את הצד התחתון בעלות נמוכה למדי.

אני באופן "רשמי" מודאג מהצד העליון.
    בעקבות המלצתו של שחקן שניתן לכתוב C1160 - פתחתי את מרבית הצד העליון שלי על 1190.
    היום הספקתי להזיז כמות קטנה ל 1210, אבל עיקר הכתיבות ב1190 ואף על פי שיש עוד שבועיים, אני לא מרגיש נוח כלל וכלל כרגע. מאוד מקווה לירידות.

gomer,

הדאגה שלך במקום. 1190 קרוב מאד. במקומך הייתי כבר מרחיק. אני עצמי מסתכל עקום על 1210. אני חושב ברצינות להזיז אותו, ולממן זאת מתזוזה ל 1080 למטה. אני רק מקווה שיהיו ירידות, על מנת שכל התהליך יהיה פחות כואב, ואולי אפילו רווחי.

ובכל זאת כמה מילות עידוד:
    יש מגדל גדול מאד ב 1180. ענק. יש גם מגדלון של פוטים ב 1120. כפי הנראה, גבולות הגיזרה של שהשחקנים הן: 1120-1180.

לגבי מחר, יש בהחלט מצב לירידות. אחרי אופוריית עליות יש סיכוי להתפכחות. ראינו את זה אתמול. אולי נראה את זה גם מחר.

יותר מזה: קצת מוזר לי שדווקא המעו"ף, עם כל העדוכנים והמכירות כביכול, עולה אתמול יותר מת"א 75, יותר מת"א 100, יותר מהנדלן וכמעט כמו היתר 50 (שקפץ 6 אחוז ביום שני)
    אז או שאנשים נכנסים למגננה וקונים מניות חזקות שמושכות את המעוף למעלה, או שמישהו כאן משחק קצת כדי למכור קצת קולים יקרים , ואולי גם וגם
    אני אופטימי בינתיים..

- ברוכי, בוקר טוב, אתה מה זה הוצאת לי את המלים מהפה? כי זה מוזר גם לי שדווקא ת"א25 עלתה אתמול על ת"א75, עלתה על ת"א100, עלתה על מדד הנדל"ן, עלתה על מדד cac40, עלתה על מדד אמסטרדם ולא נדם, עלתה על מדד ציריך, עלתה על מדד פוטסי100, עלתה ולא ידעה שבעה?

- ואתה אומר שזה בגלל אנשים הנכנסים למיגננה? וקונים מניות חזקות? או שמישהו מריץ את מדד הבסיס כדי למכור קצת קולים יקרים?

- לא, לא ולא, כי לא מוכרים קרח לאסקימוסים, ולא קונים מניות בכניסה למיגננה, ולאף אחד אין את הכוח להריץ את מדד הבסיס, וזה לא משתלם, למעט בפקיעה, אז מה, האם כדאי להמר על הרבה כסף כדי למכור עוד קצת קולים ? לא, אז מה כן?

- כן, זו ת"א25 שהחזירה אתמול את מה שהחסירה שלשום, כי היא סגרה את הבסטה לפני אירופה, קרוב למינימום "התוך יומי", 1145.04, וזה היה לרעתה כי וול סטריט משכה את מדדי אירופה, ורואים את זה זה יפה בתמחור הקולים ביחס לפוטים, ולהלן המחירים האחרונים של יום שלישי:

c1140=2159 p1150=1880, =שערים אחרונים לשלישי
    2159-1880=279>0

1145.04 =שער אחרון של יום שלישי ירד 1.72% ואתמול השער עלה 1.65%
    1144.82 ="נמוך" של יום שלישי ירד 1.74% ואתמול "הגבוה" עלה 1.74%

c1150=1574 p1140=1460, =שערים אחרונים לשלישי
    1574-1460=114>0

- ברוכי, מה קרה לנו השבוע עד היום? יום ראשון התחיל נמוך, והתאושש מאלה שהריחו את ריח הכסף של "חבילת הייצוב" האירופית, ואלה שהריחו הם אלה שקלטו היצעים ללא אבחנה, ומה היה לנו ביום שני?

- ביום שני החלה יציאת אירופה, והשווקים נכנסו לאופוריה של ביקושים, וכולם חשו שהגיע יום הגאולה והיציאה מהמינימום הלוקלי של התיקון שהיה ולא נגמר, ואף אחד/ת לא רצה/תה להחמיץ את קפיצת הדרך של היום שאחרי, ומה קרה לנו שלשום? ביום שלישי?

- ביום שלישי קיבלנו "הנג אובר" ובחילה מהסיגריה שאחרי, והשורטיסטים זכו ביום אחד של חסד לקניות להתכסות, והאם הם רקדו על מדרגות הרבנות? לא, כי הם רקדו על מדרגת העצירה הטכנית של המימושים להוצאת האויר העודף, ומה קרה לנו אתמול? ביום רביעי?

- ברוכי, עוד לא עלית על הפרינציפ? ברביעי שעבר ירידות, בחמישי שעבר עליות, בראשון ירידות, בשני עליות, בשלישי ירידות, ברביעי עליות, אז הלכתי לבדוק למה? מדוע? ואיך?

- אז ככה, ביום שני עלינו על כנפי "תוכנית הייצוב" האירופית, וביום שלישי ירדנו בגלל שהמוטבות לא יעמדו "בתוכניות הקיצוצים", וביום רביעי עלינו בזכות "חוזה לואיס רודריגז זפטרו" שהודיע לפרלמנט על "תוכנית קיצוצים רוחבית" של 5% מהתקציב כדי לצמצם את הגירעון, וממה הופתענו?

- הופתענו כי הצמיחה בכלכלת גרמניה היתה "Better than expected", ולכן עלה הדאקס +2.41%+ ומשך אחריו את מדדי אירופה ואת ת"א25, ומה קיבלה וול סטריט?

- גם וול סטריט קיבלה "Better than expected" על הגירעון המסחרי, כי הוא הגיע לשיא של 15 חודשים, והעיתונאים רואים שם את חצי הכוס המלאה, והם כותבים שזו העדות להתאוששות הכלכלה האמריקאית, אז מה נשאר לסכם?

- לסיכום, גרמניה מפתיעה, ספרד מקצצת, הגירעון מפתיע, ואפילו צרפת רושמת צמיחה ...של +0.1%+ ומה עם הילדה הרעה של השכונה? העלמה מודי'ס שהציתה את האש?

- ברוכי, הסר דאגה מלבך, כי בזמן שחברת הדירוג מודי'ס עסקה בדירוג האשראי של פורטוגל ושל ספרד, היא קיבלה הודעה מהרשות לני"ע, ובו היא מוזהרת בתביעה על דיווח כוזב ומטעה כחברת דירוג, ולמה אך ורק עכשיו?

- אז ככה, בעקבות המשבר היו ביקורות כלפי חברות הדירוג, ואז המדינות שהורד דירוגן, עלו על זה כמוצאות שלל רב, והן הפעילו את חברי "ועדת המעקב" האירופית, וזו הפעילה את הרשות, וזו הזהירה את מודי'ס בכתב אישום על הפרת הקוד המקצועי של ניהול פעולת הדירוג, ועל מה?

- על כך שמודי'ס לא הזהירה את המשקיעים על הקשיים הצפויים בפירעון "חובות המשכנתאות" המאוג"חות, ועל זה הוזהרה מודי'ס בכתב תביעה של הרשות לני"ע, ובו היא מוזהרת בתביעה על דיווח כוזב ומטעה כחברת דירוג בשנת 2008, והם נזכרו בשנת 2010 בזמן שהיא עסקה בדירוג האשראי של פורטוגל ושל ספרד, אז מי אמר שהאירופים לא מסוגלים להתגונן? ובכל זאת, מה קורה בגזרת גולדמן זאקס?

- כאן זו לא מודי'ס הרעה, ולכן יש מגעים בין הרשות לני"ע לבין פרקליטי הבנק על השגת הסדר תשלום הכופר, ובו ישלם הבנק קנס של מיליארד דולר, וגם הממשל האמריקני מעודד את הרשות להגיע להסדר הזה, כי הבנק מעורב במכירות ניירות הממשל לגיוסי הון, והאם זה לא עדיף על הדפסת דולרים? אז בהצלחה לכולם, תודה

ששי- היה די מייגע לקרוא את כל זה, ומה בסוף?

הי,

בהסתכלות במפת הפוזיציות נראה שאתמול נסוגו אחורה מ - 1180 ל - 1190, דבר שלא משרה הרבה ביטחון לאלו מאיתנו שכתובים בסביבה הקרובה של 1200. בכל מקרה אני מציע לכל אחד לקבוע לעצמו סטופ, בו הוא מרחיק אחורה וסופג את המחיר.

לא הייתי ממהר לכסות את ההפסד מהתזוזה בכתיבת פוטים, כי על פי מפת הפוזיציות אתמול כמעט ולא נפתחו פוזיציות חדשות. חוסר הוודאות בצד התחתון אכן רב, אם כי ניתן למצוא גבול תחתון בדמות 1100. במידה והמדד יצבע מעט באדום היום, יתכן שאוכל להמשיך לכתוב את 1080 שנמצא שני סטרייקים מתחת לגבול התחתון, למרות שבמידה והפרמיה תהיה סבירה העדיף את 1070.

יש לזכור ששבוע הבא שבועות, רק 3 ימי מסחר ובסה"כ 7 עד הפקיעה, בתקווה נזכה לבסוף לראות את התטא פועלת לעזרתנו.

סופ"ש נעים

ד.

דני, ברגיל אתה צודק העדר ימי מסחר שבועיים לפקיעה אוכל הרבה טאטה וזה מצויין.

אבל הצד השני של המטבע זה שאם קורה מהלך בחו"ל אין לך דרך להגיב או לתקן. לדעתי צריך לשקול טוב את עניין הקירובים.

השווקים יכולים להיות מאוד עצבניים בימים אלו.

אני מבין שאתה בונה על זה שאם יש תיקון של 100 נקודות למעלה או למטה, כמו שקרה בדאו ביום ה' שעבר, אז הם יעשו את זה בחצי שעה ונחזור למדד המקורי ובעצם הדבר לא ישפיע על השוקת הרחוקה

אני מסכים עם sun
    לדעתי כדאי עם הקרובים בחודש זה ליום ראשון

לי אישית הדרמה כבר הספיקה להחודש...
    בחודשים הבאים אני מוכר רחוק כל כך שמי שעומד על הסטרייק לא יראה אותי ויותר אני לא זז.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74
    לי אישית הדרמה כבר הספיקה להחודש...
    בחודשים הבאים אני מוכר רחוק כל כך שמי שעומד על הסטרייק לא יראה אותי ויותר אני לא זז.

ענק

אהבתי :-)
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות