x

עמוד 13 מתוך 36 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 130 מתוך 355

נושא: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות

אם נעבור את החודש בשלום, נראה לי שנצטרך לנסח כללים חדשים לשוקת חודשית, יש לי כבר כמה בראש. אני מקווה שהאנשים (כולל אותי) לא ימחקו החודש בגלל איזו טעות מטומטמת...

חברים עוד מוקדם להספיד את האסטרטגיה. רובנו כתובים באזור ה - 1040-1020 וברי המזל אף ב - 1000 עוד רחוקים מהאקשן. קוראים לה שוקת רחבה וכזו היא, ולדעתי מיותר להכנס לפאניקה.

לפנינו ישנם מספיק דגים גדולים שידאגו לא להפסיד כל כך מהר את התחתונים טרם יגיע תורנו.

אך גם בלי לסמוך על "היד הנעלמת", הצמדו לכלל הדילוג אחורה, הוא פשוט ויעיל. ובמקרה שלנו הסטייה תשחק לטובתנו, ותמיר את המחירים של אותם אופציות רחוקות אליהם נרצה לדלג.

אני אישית בתחילת החודש כבר נאלצתי לדלג מ - 1060 ל - 1050 באפס עלות, וללא הגדלת בטחונות (עברתי מהגנה במרחק שני סטריקיים להגנה בסטרייק בודד).
    תדאגו בסמולציה לברר לעצמכם מהו המדד וסטיית התקן, שיגרמו לאופציות הכתובות להכפיל את מחירם, ותפעלו בהתאם במידה והתחזית תתגשם.

אני כעת כתוב 1020-1240 עם הגנה במרחק שני סטרייקים. היום הספקתי להעביר רבע מהכתיבות שלי ברגל הקול ל – 1210, ואתמול לאחר שבתחילת השבוע סגרתי את מרבית רגל הפוט, הצלחתי לכתוב אותה בחזרה בפרמיה נוחה.

שיהיה סופ"ש רגוע :roll: ,

ד.

בוקר טוב,
    בירידות חדות ובעליית סטיית תקן, כיצד ניתן לדלג לאחור ללא עלות עלות גבוהה, או לחילופין הכפלת כמויות תביא לעליה ניכרת בסיכון?
    יום טוב
    מאיר טל

ציטוט פורסם במקור על ידי david5
    חברים עוד מוקדם להספיד את האסטרטגיה. רובנו כתובים באזור ה -
    1040-1020 וברי המזל אף ב - 1000 עוד רחוקים מהאקשן. קוראים לה שוקת רחבה וכזו היא, ולדעתי מיותר להכנס לפאניקה.

לפנינו ישנם מספיק דגים גדולים שידאגו לא להפסיד כל כך מהר את התחתונים טרם יגיע תורנו.

אך גם בלי לסמוך על "היד הנעלמת", הצמדו לכלל הדילוג אחורה, הוא פשוט ויעיל. ובמקרה שלנו הסטייה תשחק לטובתנו, ותמיר את המחירים של אותם אופציות רחוקות אליהם נרצה לדלג.

אני אישית בתחילת החודש כבר נאלצתי לדלג מ - 1060 ל - 1050 באפס עלות, וללא הגדלת בטחונות (עברתי מהגנה במרחק שני סטריקיים להגנה בסטרייק בודד).
    תדאגו בסמולציה לברר לעצמכם מהו המדד וסטיית התקן, שיגרמו לאופציות הכתובות להכפיל את מחירם, ותפעלו בהתאם במידה והתחזית תתגשם.

אני כעת כתוב 1020-1240 עם הגנה במרחק שני סטרייקים. היום הספקתי להעביר רבע מהכתיבות שלי ברגל הקול ל – 1210, ואתמול לאחר שבתחילת השבוע סגרתי את מרבית רגל הפוט, הצלחתי לכתוב אותה בחזרה בפרמיה נוחה.

שיהיה סופ"ש רגוע :roll: ,

ד.

בוקר טוב, במקרה פתחתי אתמול את CNBC באותה שעה, זה היה פשוט מחזה סוריאלסטי, בצד אחד מראים מהומות ביוון, מצד שני פתאום הדאו מאבד 1000 נקודות, קרימר התחיל לקפוץ ולהגיד שזה לא יכול להיות, לרגע היתי בטוח שהם מראים שידור חוזר של 2008, העברתי לערוצים אחרים וראיתי שזה קורה בהווה.

אני חייב לציין שלא משנה מה הסיבה, אבל רצועת JBB עבדה במהירות שיא והמדד חזר למעלה במהירות.

לדעתי מאיר טל צודק, סטיה עולה זה לכול האופציות באותה מידה, לדעתי מי שכתוב מוגן ובמסגרת הבטחונות שלו, אסור להשיג לאחור את השוקת בשיא הסטיה, שאז הוא משלם קנס מוגדל רק על הפחד ולא על המרחק, יש לנו עוד שלוש שבועות לפקיעה, את הכסף צריך לשלם רק אז.

עד כמה שאני זוכר בכללי שחקן , ציין כי נותנים משקל גדול יותר לעליה במחיר עקב המרחק ולא בעקבות העליה בסטיה.

זה נראה כמו מופע איימים שנועד לנער את החברים באירופה להתעשת, לקצץ בתקציב, להתחיל לעבוד ולהחזיר חובות ולהגיע להסדרים, כנראה רק הפחד יכול לנער את האיחוד הארופי לפעולה.

הצלחות.

דמי כיס, כיצד אתה כתוב בפוטים? 1040 בלי הגנות? מה ניצול הבטחונות?

מסתמן שביום ראשון נהיה באזור 1090
    :o

מעניין מה תיהיה ס"ת בראשון.

מעניין אם השחקנים יעכבו לזמן מה את הירידות בראשון כדי להספיק ולשנות פוזיציות

סטיית תקן בין 25 ל-30

בשביל להתרחק נצטרך לעשות הכפלות.

ביום ראשון תהיה פאניקה וכולם יזרקו סחורה.
    אני לא מאמין שהשחקנים יוכלו להשפיע

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות