x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 18

נושא: מנית בזן

מנית בזן

המניה נסחרת כרגע סביב שער 225.

תמיכה ראשונה אמינה נמצאת בשער 208, ירידה לאזור זה עשויה להוות הזדמנות קניה עם סטופ לוס מתחת לשפל האמיתי האחרון בשער 201.66. התנגדות ראשונה בשער 229.9 כאשר היעד של המניה להערכתי נמצא באזור 238.

כרגע לא הייתי אישית קונה את המניה והייתי מחכה לתיקון יורד לעבר רמת 208. המניה נמצאת בדיוק באמצע בין תמיכה (20 ויעד (23. למי שמחזיק צריך להמשיך להחזיק כל עוד לא נשברת רמת 201.

Re: מנית בזן

פריצת רמת 229.9 היום מציבה יעד של 238 למניה. שם הייתי נזהר.

המניה הגיע ליעד מכאן אני מאמין שנקבל מימוש של מספר שבועות לפחות....

סטאר , למה אתה חושב שיהיה מימוש בן מס' שבועות ולאיזה שער אתה סבור שהמניה תתקן?
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

נשמע קצת הזוי עכשיו שהמניה נסחרת בשער 240 אבל אני חושב על סמך ההתנהגות ההיסטורית של המניה כי עשוי לבוא תיקון חזרה לאזור 208. התבססות מעל 238-9 תשנה את דעתי.

בגרף היומי של המניה קיימת תבנית יפנית בשם Harami שנוצרה ביום המסחר של יום רביעי האחרון. מדובר בתבנית יפנית של היפוך מגמה. הסתכלות על הגרף השבועי של המניה ועל תעלת המחירים שמסורטטת מטה כולם תומכים בתיקון יורד.

1. על פי סרגל פיבונאצי, אני מצפה לתיקון מ 240 עד 208.
    2. ממוצעים נעים - ממוצע נע 100 שכרגע נמצא בשער 196 תומך במחיר המניה ועשוי להבחן במהלך השבועות הקרובים (הממוצע נע מעלה ומחיר המניה צפוי לפגוש אותו במחיר גבוה יותר).
    3. תעלה עולה - הגרף נסחר בתוך תעלת מחירים עולה - התמיכה של הקו התחתון נמצאת כיום באזור שער 200 והתנגדות באזור 240

כפי שהערכתי בזמנו, פריצה של שער 229.9 הובילה את המניה לאזור 238. המניה נעצרה ברמת מחירים זו, וקיים סיכוי טוב לקבלת תיקון יורד לכיוון שער 208.

יחס סיכוי/סיכון אינו מצדיק החזקת הנייר בשלב זה לדעתי

נ.ב. - המושג יחס סיכוי/סיכון משמעותו הוא מהו פוטנציאל הרווח בהשוואה לפוטנציאל ההפסד. שיטת מסחר מקצועית דורשת תמיד שפוטנציאל הרווח (מרחק אל היעד) יהיה גדול מפוטנציאל ההפסד (מרחק אל הוראת קטיעת הפסד). שיטה זו מבטיחה כי לאורך זמן, כי סוחר ממושמע, שעובד ומשתמש בכילים של ניתוח טכני, אין צורך להצליח בכל הפוזיציות שלוקח אך מספיק שיצליח בקצת יותר ממחצית כדי להרוויח כסף לאורך זמן.

שלום
    אם אתה משתמש בניתוח טכני אז החלטות מסחר מקבלים לפי גרף יומי ולא שבועי
    אייל

במקרה זה אין משמעות לגרף היומי או השבועי. הניתוח שלי מתבסס על סמך סרגל פיבונאצי מהשיא אל השפל ולכן זה לא רלוונטי.

על כל פנים, הניתוח בינתייפ פגע בול.

הגענו ל 238-9 ומאז מתממשים כאשר בסופו של דבר המניה עשויה להגיע לשער 208. רק פריצה של רמת 240 והתבססות מעל תשנה את התמונה הטכנית מבחינתי.

בהצלחה

ציטוט פורסם במקור על ידי etomer
    שלום
    אם אתה משתמש בניתוח טכני אז החלטות מסחר מקבלים לפי גרף יומי ולא שבועי
    אייל
    שלום,
    לא יודע מאיפה הבאת את המשפט הזה אבל הוא לחלוטין לא נכון. אני משתמש בעיקר בגרפים שבועיים לצורך המסחר שלי. גרף שבועי מיועד למסחר לטווח בינוני עד ארוך בעוד שגרף יומי מיועד למסחר לטווח קצר. דרך אגב, בדכ' במסחר לטווח בינוני התשואות הן גבוהות יותר.

נ.ב. הניתוח של בזן פשוט מדוייק להפליא, וכך גם אני ניתחתי, ומימשתי בשער 236 ומחכה לנייר באיזור 210 כדי להיכנס לסיבוב מוצלח נוסף.

רונן

הטכני אכן עובד מדוייק 1005 להפליא במקרה הזה. אני לא בטוח שהייתי קונה ב 208 אפילו אם היא תחזיק מעמד כי השוק כרגע פשוט בנפילה חופשית....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות