x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: שלום רב שחקן המעו"ף שאלה שונה וחשובה - תתרום לרוב הפורום

שלום רב שחקן המעו"ף שאלה שונה וחשובה - תתרום לרוב הפורום

הכל מתיחס לאופציות המעו"ף

שאלה 1:
    האם מומלץ לעבוד עם אסטרטגיות ללא הגנות - דוגמה שוקת גדולה אוכפים בלי הגנות וכ'...

שאלה 2:
    כמה כסף צריך לשאוף להרויח בחודש מתוך 100,000 ש"ח ולא להיות חזיר. ככול שאני ירצה להרויח יותר כך אני מסכן יותר. אני מאמין שזה משהו שמקבלים איזון תוך כדי ניסיון.
    אבל כמה בערך משקיע מתחיל,בינוני,מתקדם צריך לשאוף לרווח מ100,000 ש"ח בלי להיות חזיר?

אם אפשר לקבל כמה טיפים להצלחה במסחר באופציות, לא נדושים שרשומים בכל אתר אם יש לך מניסיונך האישי.

תודה מראש

Re: שלום רב שחקן המעו"ף שאלה שונה וחשובה - תתרום לרוב הפורום

על פי השאלות, אתה די ירוק בעניין אופציות.

מומלץ לך לקרוא את השרשורים בעניין שוקת רחבה בפורום. יש שם הרבה חומר.
    כמו כן, מומלץ לך להתרחק מאופציות עד שתהיה בטוח שאתה בקיא בנושא, כולל עבודה על יבש.

בהצלחה.

ציטוט פורסם במקור על ידי elicom
    הכל מתיחס לאופציות המעו"ף

שאלה 1:
    האם מומלץ לעבוד עם אסטרטגיות ללא הגנות - דוגמה שוקת גדולה אוכפים בלי הגנות וכ'...

לא

שאלה 2:
    כמה כסף צריך לשאוף להרויח בחודש מתוך 100,000 ש"ח ולא להיות חזיר. ככול שאני ירצה להרויח יותר כך אני מסכן יותר. אני מאמין שזה משהו שמקבלים איזון תוך כדי ניסיון.
    אבל כמה בערך משקיע מתחיל,בינוני,מתקדם צריך לשאוף לרווח מ100,000 ש"ח בלי להיות חזיר?

אם סך הכסף שמיועד לפעילות באופציות = 100,000 ש"ח, אזי שני שליש זו רזרבה למקרי חירום (תנועות חדות ורציפות של המדד לכיוון אחד), ושליש, קרי 30-35K לפעילות.
    תשואה סבירה (ברמת סיכון הגיונית) אמורה להיות כ- 10% לחודש. ז"א באזור 3000 ש"ח.
    בחישוב כולל , תשואה על כל הכסף שמשתתף כ- 3% בחודש.
    כמו כן, מתוך אותם 100,000 אפשר "להשכיב" 50-60K באפיקים מאד סולידיים ונזילים, כאלו אשר בית ההשקעות יחשיב לך 90% מהם או יותר, כבטחונות, ובאותו זמן לקבל עוד טיפה תשואה עליהם (3-5% בשנה), או לרכוש איתם תעודת סל מעו"ף (לא שורט, ולא ממונף), אותה בית ההשקעות אמור להחשיב במלואה כבטחונות, אך מנגד אתה חשוף לנכס הבסיס (לטוב ולרע)

אם אפשר לקבל כמה טיפים להצלחה במסחר באופציות, לא נדושים שרשומים בכל אתר אם יש לך מניסיונך האישי.
    בלי קשר לדברים הרשומים באתרים השונים, הטיפים הטובים ביותר שאוכל לתת לך הינם (לפי סדר כרונולוגי):
    1. ללמוד בצורה מסודרת.
    2. לפעול לפחות חודשיים "על יבש" , סימולטור.
    3. ללמוד שוב לאחר שהתנסית בסימולטור.
    4. להתחיל לבחור באסטרטגיות סולידיות (שוקת רחבה מאד + מוגנת), לפחות מספר חודשים.
    5. להתחיל לסחור על עשירית מהכסף שתכננת לסחור עימו (כלומר ניצול של 3000 ש"ח בטחונות), ומדי חודש להגדיל פעילות ב- 30% (חודש ראשון 3000, שני 4000, שלישי 5000, רביעי 6500 וכו'), עד שתגיע לפעילות של 30-35K.

בברכה

תודה מראש
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

שלום גיל,

כתבת: ""להשכיב" 50-60K באפיקים מאד סולידיים ונזילים,... ובאותו זמן לקבל עוד טיפה תשואה עליהם (3-5% בשנה)"

אני יודע שזה לא פורום אג"ח, אבל אם תוכל לפרט באיזה אג"חים מדובר או סוג האג"חים הרלוונטי, או באיזה אג"חים אתה משכיב (כמובן שאין זו המלצה אלא נסיון להבין מהן האלטרנטיבות)

כי אצלי או שהכסף יושב סתם בחשבון ואז אני מרגיש שהוא "מתבזבז" או שאני קונה / מוכר בו מניות וכך מבזבז חלק מתשומת הלב שלי במניות + לעיתים גם מפסיד במניות מה שגורם לכל העסק להיות קצת פחות שווה.

לאליקום
    בנוסף לכל הכותבים האחרים נראה לי שלעבוד על יבש לא מועיל כי אינך עומד בתור לכתיבה וקניה על באמת. אם תגיד קניתי בכאילו זו אשליה .
    לענין שאלתך נראה לי כי אפשר לעשות בערך תשואת אגח סולידי שנתי בחודש וזה לפני מס ועמלות.
    ליותר מנוסים ניתן להגיע לתשואה של בין 1% ל3%.

כך בחשבון שבחודש קיצוני של תנודות חדות מאד אפשר להפסיד כגודל הבטחונות אם לא תקטע הפסדים בזמן דבר שקשה מאד לבצע מנטלית.

תודה לכל התשובות.

אין קשר לניסיון יש דרך לעבוד נכון. וזאת השאלה! איך לעבוד נכון?

הבנתי את התשובות שלכם. גיל עזרת לי מאוד עם תשובה מפורטת.

שאלה: האם סוחר מקצועי כותב אסטרטגיות בלי הגנות? מידי פעם כי הוא בטוח שהוא צודק או שיש סיבות אחרות לכתוב בלי הגנות. (ידוע לי על הגנות משלמים)

לפי הניסיון גם אם אתה תותח, חוסר הגנות יכול לגרום לצרות. הבעיה שלי שאני מבין וגם חזיר.

האם לא לוותר על הגנות תמיד?

שסוחרים מקצועיים תמיד מגנים? לכל צרה שתיהיה.

או שמידי פעם מגנים?

תודה אלי. (הייתי רוצה לקבל גם את דעתו של שחקן המעוף עם זה אפשרי)

דבר נוסף אם יש מקום לקרוא עליו תן לי בבקשה לינק זה יעזור לי ולאחרים.(דמי כיס)

שלום אליקום.
    1. חד- משמעית לא. חובה הגנה גם אפ רחוקה למדי, ובמקרים בודדים מאוד ניתן לשקול
    להסירה וגם זה רק לאחר התמקצעות של שנים ובאופציות רחוקות מאוד מהכסף.
    2. 5000 ש"ח. אם תרויח יותר מזה לחודש בחצי השנה הראשונה , אזי תיהפך למכור וקרוב
    לודאי שתמחוק את רוב כספך.
    3. אין דבר כזה "סוחר מקצועי יודע את הכיוון" - אם היה יודע את הכיוון לא היה מבצע אסטרטגיה
    אלא רוכש/כותב בכיוון אחד. סוחר מקצועי יודע להעריך סטטיסטית מה שמגדיל את סיכויי ההצלחה שלו, אך לא פחות חשוב מכך, הוא יודע לתקן במקרה הוכפי בה הנחת היסוד שלו לא מתממשת.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    שלום אליקום.
    1. חד- משמעית לא. חובה הגנה גם אפ רחוקה למדי, ובמקרים בודדים מאוד ניתן לשקול
    להסירה וגם זה רק לאחר התמקצעות של שנים ובאופציות רחוקות מאוד מהכסף.
    2. 5000 ש"ח. אם תרויח יותר מזה לחודש בחצי השנה הראשונה , אזי תיהפך למכור וקרוב
    לודאי שתמחוק את רוב כספך.
    3. אין דבר כזה "סוחר מקצועי יודע את הכיוון" - אם היה יודע את הכיוון לא היה מבצע אסטרטגיה
    אלא רוכש/כותב בכיוון אחד. סוחר מקצועי יודע להעריך סטטיסטית מה שמגדיל את סיכויי ההצלחה שלו, אך לא פחות חשוב מכך, הוא יודע לתקן במקרה הוכפי בה הנחת היסוד שלו לא מתממשת.
    מניסיוני האישי לא ניתן בממוצע להרויח יותר מ-5% .
    כמובן באסטרטגיות מתקדמות+שיפוצים כאשר אתה יודע מראש לפחות 4 מהלכים קדימה{עבודה כמעט כמו רובוט}.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

אם יש לך 100000 אז מה שתעשה זה לקנות כרטיס לווגס ולשים את הכסף על אדום או שחור ברולטה יש לך סיכו של כמעט 50 אחוז.
    סתאאאאם בצחוק צריך להפיג את המתח מהירידות האחרונות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות