היי גלית!
ההימור היחיד שנעשה בבורסה זאת ההחלטה איזה מניה לקנות את מזכירה לי את ימי הראשונים כשהתחלתי להיות עצמאי אז בפגישה הראשונה עם מנהל החשבנות שלי הוא אמר לי לפני כל דבר ועינין בעסקים תלמד שאת הרווח הראשון שלך אתה עושה בקניה של חומרי הגלם
אתה יכול לקנות מוצר X אצל ספק מסוים במחיר שנראה לך טוב אבל לאחר שתעשה בדק שוק יתברר לך שלאותו מוצר יש מספר מחירים ועוד יתברר לך שלקנות בכמות עולה לפעמים זול יותרבמידה וזה מוצר נצרך אצלך בעסק אז אם בעיסקה זאת חסכתי10% משמע שהרווח שלי כבר גדל לפני המכירה אז גלית הדוגמאות הן רבות נתחיל איפוא את מבצעת רכישה של מניות בבנק או בבית השקעות שגם שם את חיבת לדעת מה הם העמלות הכי זולות שאת יכולה לקבל ומה הם שאר התנאים לעומת כל בתי ההשקעות וכאן את יודעת מה את מקבלת לעומת הבנק גורם לא פחות חשוב הוא בקיאותך במסחר ונסיונך כמה קראת ולמדת על שוק ההון כמה כסף את מעונינת להשקיע ומה הרווח שאת מצפה לו מה הכלים שאיתם את בודקת את הקניות שלך בבורסה בקיצור זה ים חפירות ובסוף צריך הרבה מזל שזאת הבחירה הנכונה שעשית וכמה סבלנות יש לך וכמה את מסוגלת להתמודד עם מצב שהמניה שבחרת עולה בזחילה בזמן שמניות אחרות טסות או שלך יורדת והאחרות טסות כמה את מערבבת רגש עם הגיון
/בקיצור גלית יכולתי לכתוב לך כאן ים עמודים החוכמה
זה לצמצם חוסר ודאות