x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: מתנה ליום העצמאות

מתנה ליום העצמאות

שלום,

נתקלתי במבצע שיכול לעניין אותך...

נטויזן נותנת שלושה חודשים של אינטרנט חינם - ללא התחייבות וללא תשלום!

כלומר שלושה חודשים של אינטרנט - חינם, ממש חינם...

לאחר שלושת החודשים ניתן לבחור אם להמשיך בתשלום חודשי מופחת עם התחייבות לשנה, או לא, ולהתחבר לרשת אחרת...

אני לא יודע מה איתך - אבל החסכון של זה עבורי הוא קצת יותר מ-200 ש"ח...

תקופת המבצע כרגע לפי מה שהבנתי מוגבלת מאוד וניתן יהיה לקבל את המתנה רק בשבוע הקרוב, אני כבר השארתי את הפרטים, מה איתך?
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

Re: מתנה ליום העצמאות

נשמע טוב מאד.

סתם בגלל שאני חשדן כאשר זה מגיע למתנות חינם מחברות מסחריות: כתוב ב"כפוף לתקנון" אבל מקפידים מאד לא לפרסם את התקנון הזה באף מקום. מעניין מאד מה כתוב שם.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    נשמע טוב מאד.

סתם בגלל שאני חשדן כאשר זה מגיע למתנות חינם מחברות מסחריות: כתוב ב"כפוף לתקנון" אבל מקפידים מאד לא לפרסם את התקנון הזה באף מקום. מעניין מאד מה כתוב שם.
    דמ"כ,

תרשה לי לתקן אותך, אתה לא חשדן, אתה מציאותי.

ולהלן תקציר העסקה (כפי שהבנתי בשיחה טלפונית עימם)
    1. 3 חודשים ראשונים ללא תשלום וללא התחייבות
    2. לאחר מכן - הלקוח מועבר אוטומטית לחבילה כלשהי (אותה קובעים מראש), לדוגמה 12 מגה במחיר 75 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה.
    3. בעת הרשמה אתה נדרש למסור פרטי כרטיס אשראי, ובמקביל ישנו הסכם (מסוג חוזה אחיד) בין נטוויז'ן לבינך שעליו אתה חותם בחתימה טלפונית (קרי הסכמתך הטלפונית מהווה חתימה לכל דבר).
    4. את ההסכם אין מצב שתראה ותקרא לפני שחתמת עליו (אותה חתימה טלפונית), אלא רק לאחר מכן, תקבל לינק לעמוד באינטרנט שבו מופיע ההסכם שלך.
    5. באם בתום 3 חודשים אינך מעוניין להמשיך עם נטוויז'ן, עליך ליטול יוזמה, ליצור איתם קשר להודיע להם שאינך מעוניין בהסכם איתם.
    כעת, האם ניסית לאחרונה לתפוס את מח' קשרי לקוחות של ספק שירות כלשהו (אין אפשרות, אתה מדבר עם שירות לקוחות, והם מעבירים מייל פנימי לקשרי לקוחות, והאחרונים אמורים לחזור אליך תוך 24,48 שעות וכו')
    האם הינך מודע לכל אותם תלונות של אזרחים רבים, כלפי מרבית ספקי השירותים בארץ, כי להתחבר קל מאד אבל להתנתק, זהו מסע תלאות מפרך (כמעט ללא קשר בספק השירות, רובם מצטיינים בכישורי התשת הלקוחות שלהם, מה זה מצטיינים, אלופים).

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

rema1
    אורח

שלום,

תודה על המידע.

יום עצמאות שמח

רמה

[quote=גיל (רעננה)]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "דמי כיס":28ot1pe1
    נשמע טוב מאד.

דמ"כ,

תרשה לי לתקן אותך, אתה לא חשדן, אתה מציאותי.

ולהלן תקציר העסקה (כפי שהבנתי בשיחה טלפונית עימם)
    1. 3 חודשים ראשונים ללא תשלום וללא התחייבות
    2. לאחר מכן - הלקוח מועבר אוטומטית לחבילה כלשהי (אותה קובעים מראש), לדוגמה 12 מגה במחיר 75 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה.
    3. בעת הרשמה אתה נדרש למסור פרטי כרטיס אשראי, ובמקביל ישנו הסכם (מסוג חוזה אחיד) בין נטוויז'ן לבינך שעליו אתה חותם בחתימה טלפונית (קרי הסכמתך הטלפונית מהווה חתימה לכל דבר).
    4. את ההסכם אין מצב שתראה ותקרא לפני שחתמת עליו (אותה חתימה טלפונית), אלא רק לאחר מכן, תקבל לינק לעמוד באינטרנט שבו מופיע ההסכם שלך.
    5. באם בתום 3 חודשים אינך מעוניין להמשיך עם נטוויז'ן, עליך ליטול יוזמה, ליצור איתם קשר להודיע להם שאינך מעוניין בהסכם איתם.
    כעת, האם ניסית לאחרונה לתפוס את מח' קשרי לקוחות של ספק שירות כלשהו (אין אפשרות, אתה מדבר עם שירות לקוחות, והם מעבירים מייל פנימי לקשרי לקוחות, והאחרונים אמורים לחזור אליך תוך 24,48 שעות וכו')
    האם הינך מודע לכל אותם תלונות של אזרחים רבים, כלפי מרבית ספקי השירותים בארץ, כי להתחבר קל מאד אבל להתנתק, זהו מסע תלאות מפרך (כמעט ללא קשר בספק השירות, רובם מצטיינים בכישורי התשת הלקוחות שלהם, מה זה מצטיינים, אלופים).

בברכה
    גיל[/quote:28ot1pe1]
    על הכל אני מסכים איתך אבל על דבר אחד אני חולק עליך
    חברת נטוויז'ן היא החברה הראשונה בארץ שנתנה ונותנת שירות תמיכה 24 שעות ביממה והחברה הגדולה ביותר הנקראת בזק התחילה לתת תמיכה 24 שעות ביממה הרבה יותר זמן אחרי נטוויז'ן

מס' 2 לתפוס את שירות לקוחות של נטוויז'ן מעולם לא היה דבר קשה להיפך זה היה כל כך קל ועונים במהירות שיא ביחס (ולא רק) לשאר החברות ונדמה לי שהם נותנים שירות לקוחות עד שעה מאוחרת יותר מאוחר משאר החברות

יום טוב וכל טוב

rema1
    אורח

שלום,

תודה על המתנה....אני מרוצה ממש שיש לי. חינם.....לא תודה....

יום עצמאות שמח

רמה

די מאכזב שאלון, אחד המנהלים באתר, מפרסם כאן חברה מסחרית.
    זה לפני שבכלל נכנסים לצורת הפרסום הלכאורה תמימה.
    חבל.

ציטוט פורסם במקור על ידי a180
    חבל.
    אכן :(
    "מבצעים" כאלו יש כל הזמן.

Long

ציטוט פורסם במקור על ידי a180
    חבל.
    נו באמת. נראה לך שאלון פירסם זאת כאן מלבד כוונה טובה?

אלון רשם מתוך כוונה טובה, אני נועלת את הדיון הזה כי הוא לא מוביל
    לשום מקום :!:

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות