x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מדשדשות פרק זמן ארוך -פיריצות ואיתותי קניה

מדשדשות פרק זמן ארוך -פיריצות ואיתותי קניה

שלום רב לכל חבריה הפורום,

שבוע שעבר העליתי כאן מספר מניות מדשדשות מרשימת המעקב שלי אשר נראו לי קרובות לפריצה/קניה, בדקו אותם בגרפים.

אשמח במידה ואתם חושבים שאני טועה במשהו לתקן אותי (מכל מלמדי השכלתי), במיוחד ממנהלי הפורום.

ואתחיל: DRE מדשדשת החל מספטמבר 09 בין 10.5 ל13 כאשר ביום המסחר האחרון (שישי) פרצה את רמת 13 מעלה במחזור גדול -המלצת קניה

FLEX דשדשה פרק זמן של כחצי שנה בלי יכולת לפרוץ את רמת ה7.85,
    ב23/3 היא עשתה זאת ומאז המניה "נשענת" על רמה זאת כתמיכה, דבר חיובי. - המלצת קניה.

LSI אותו כנ"ל (למרות שנראה לי אביאל חולק עליי).

NCS מדשדשת החל מנוב' בין 8.5 ל-11.7 כשבשבוע האחרון המניה עלתה מעל רמה זאת אך לא במחזור מסחר גדול, -הייתי ממליץ לעקוב אחריה לקניה השבוע במידה ותישאר מעל רמה זאת ויהיה לה יום ירוק עם גוף בעל מחזור מסחר גדול, לקנות.

בהצלחה!!!

Re: מדשדשות פרק זמן ארוך -פיריצות ואיתותי קניה

מניה נוספת TWI אשר מדשדשת בין 9.9 לכ- 7.5 החל מאוגוסט (שימו לב שהיא לא הצליחה לפרוץ את רמת ה10 ולהתבסס מעליה, החל מ200

נמצאת מאוד קרוב לנק' האל-חזור, במידה ותפרוץ אותה פריצה מובהקת (רוב נר, שער סגירה קרוב לגבוה היומי ומחזור) יש לקנות אותה.

נ.ב מניות מסוגים אלו אשר פרסמתי הם ברוב המקרים לא לקניה לימים ספורים אלא יותר שבועות או חודשים בודדים (טווח זמן בינוני).

יחס הסיכון סיכוי צריך לעמוד בהן על 1:3 כאשר ברוב המקרים נקודת האל חזור לא אמורה להישבר כלל מטה.

מה הכוונה ב: יחס הסיכון סיכוי צריך לעמוד בהן על 1:3 ?
    אם אני משקיע במנייה 10000 ש"ח, מה זה אומר בדיוק?

תודה, אסף.

יחס סיכון סיכוי של 1:3 אומר כך- אם אתה חושב שפונציאל הרווח שלך הוא לדוגמא 60 אחוז, הדבר גוזר שבעסקה זאת אתה לא מרשה לעצמך בשום אופן להפסיד יותר מ20 אחוז מסכום ההשקעה.

לפרקטיקה: DRE דישדשה פרק זמן של למעלה משנה בין 10.5 ל13 מה שהופך את נקודת היעד שלנו (פוטנציאל הרווח המינימלי שלנו) ל15.5.

ולחישוב הסיכון סיכוי: מ-13 ל15.5 זה 19 אחוז כך שנקודת הסטופ שלנו תהיה תהיה טיפה מתחת ל12.5 (כ6.3 אחוז הפסד), שים לב שאת הסטופ אנו גוזרים משער המניה בקניה, רצוי שהסטופ יהיה על תמיכה משמעותית.

יש להיכנס למניה בזמן כך שאם מחר פותחת גבוה אני מחכה לתיקון שיבדוק את נקודת האל-חזור שוב ורק אז נכנס אליה.

המון בהצלחה!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות