x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 16 מתוך 16

נושא: שאלה לאלון פיאדה בנוגע לדי מדיקל?

Re: שאלה לאלון פיאדה בנוגע לדי מדיקל?

שלום לכולם
    הציטוט מהכתבה שהעתקת לכאן הוא מתאריך 28/6/09 מצורף הקישור לחלק השני של הכתבה
    http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=205920
    בכתבה זו ישנו קישור לחלק הראשון של הכתבה
    כתבה נוספת שהתפרסמה היא בקשר להנפקה ואולי היא מסבירה איך אתה מגיע לשער 400 כל כך מהר. הכתבה התפרסמה ב 16/3/10 כאשר שער הסגירה באותו יום עמד על 116 .
    צפוי מיזוג מניות ביחס 1 ל- 32 כלומר אם אני לא טועה כמות המניות תיקטן פי 32 והשער יוכפל פי 32 כך שסכום הכסף שלנו לא ישתנה.
    השער שהיה באותו יום 1.16 שח כפול 32 מקבלים בערך 37 שח שזה שער 3700
    http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=230888
    בטוקבקים בכתבה זו משהו כתב שגם את פרוטליקס הנפיקו ב- 5$ אך לאחר מכן היא ירדה ל- 1$
    כלומר הבורסה לא שואלת אותנו איך ומה לעשות היא עושה מה שהיא רוצה
    אשמח לשמוע תגובה של תומר או כלכלן אחר
    תודה
    אייל

תודה על הקישור.
    מכאן אני חושב שעבורי ניתן לסכם את הנושא.
    לא ברור מה יקרה בהנפקה ולעניות דעתי אין להסיק מכתבה כלשהי דבר וחצי דבר לגבי שווי הנפקה.
    מעבר לכך, לא נהוג וגם לא סביר ששווי הנפקה ממנו נגזר גם שווי חברה יוקפץ מלאכותית מהסיבה הפשוטה שמשהו גוזר קופון על ההנפקה. הרי אין לשער שהמשקיעים כ"כ מטומטמים להשקיע במניות החברה תוך תשלום פרמיה כה גבוה על המחיר הנוכחי רק מאחר וזה יוצר בונוס למנהליה.
    אני לא רוצה לחוות דעה על שנאמר מהכתבה, אך רק אוסיף שפרסום כזה הוא בד"כ נועד להביע אמון בחברה מטעם בכיריה, תנאי הכרחי לשימור סבלנותם של המשקיעים, הכרחי אך בהחלט לא מספיק.
    דעתי האישית שהשקעה בחברה היא כמו ריצת מרתון. החברה עדיין לא חדרה לשוק האמריקאי ואפילו לא הקימה מערך לשם כך.
    אותו מהלך מיזוג מניות שהוזכר נועד רק להעלות את שווי המניה והוא אמנם חסר משמעות, לעומתו אותן אופציות הנמצאות בתוך הכסף צפויות להיות מומרות וממומשות דבר שיוסיף לחץ על המניה ומכח הרגולציה הדבר יתרחש טרם ההנפקה.
    לסיכום לא הייתי מבסס את האפסייד על אותם בונוסים אך בהחלט לא ניתן לומר בוודאות שההנפקה לא תשקף אחד כזה, על כל פנים הדרך של החברה עוד ארוכה ויש לטעמי עדיפות ממנה.

avr.tomer שבוע טוב!
    בהמשך למהשלמדת על מניות ניו, מה דעתך: על ביוסל וביו לייט

בסכים עם כל מילה, ישר כח...

במקביל מזכיר כי אין הדבר פוסל כי אכן הדבר יצא לפועל בדיוק כמו שתואר מלחתחילה, פשוט לדעתי חסר משמעות ביחס לנתון של הבונוסים. המטרה תמיד תיהיה להנפיק במחיר הגבוה ביותר...

ציטוט פורסם במקור על ידי avr.tomer
    תודה על הקישור.
    מכאן אני חושב שעבורי ניתן לסכם את הנושא.
    לא ברור מה יקרה בהנפקה ולעניות דעתי אין להסיק מכתבה כלשהי דבר וחצי דבר לגבי שווי הנפקה.
    מעבר לכך, לא נהוג וגם לא סביר ששווי הנפקה ממנו נגזר גם שווי חברה יוקפץ מלאכותית מהסיבה הפשוטה שמשהו גוזר קופון על ההנפקה. הרי אין לשער שהמשקיעים כ"כ מטומטמים להשקיע במניות החברה תוך תשלום פרמיה כה גבוה על המחיר הנוכחי רק מאחר וזה יוצר בונוס למנהליה.
    אני לא רוצה לחוות דעה על שנאמר מהכתבה, אך רק אוסיף שפרסום כזה הוא בד"כ נועד להביע אמון בחברה מטעם בכיריה, תנאי הכרחי לשימור סבלנותם של המשקיעים, הכרחי אך בהחלט לא מספיק.
    דעתי האישית שהשקעה בחברה היא כמו ריצת מרתון. החברה עדיין לא חדרה לשוק האמריקאי ואפילו לא הקימה מערך לשם כך.
    אותו מהלך מיזוג מניות שהוזכר נועד רק להעלות את שווי המניה והוא אמנם חסר משמעות, לעומתו אותן אופציות הנמצאות בתוך הכסף צפויות להיות מומרות וממומשות דבר שיוסיף לחץ על המניה ומכח הרגולציה הדבר יתרחש טרם ההנפקה.
    לסיכום לא הייתי מבסס את האפסייד על אותם בונוסים אך בהחלט לא ניתן לומר בוודאות שההנפקה לא תשקף אחד כזה, על כל פנים הדרך של החברה עוד ארוכה ויש לטעמי עדיפות ממנה.

נ.ב - אני מחזיק בנייר זה.
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

שלום
    די מדיקל חברה טובה נראית על פניה - בכמה ימים עשיתי עליה 15%!!!!

נסה לזהות מגמה בבקשה???זאת על סמך הידע שלך שהוא, גדול משלי נראה לי LOL
    תודה

חלק מההסבר ניתן למצוא תחת התהליך המפורט בנושא הנ"ל:

http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=84&t=8707

ברור לך כי תהליך כזה מושך משקיעים פנימה...

כמו כן ניתן לעיין במספר לא מבוטל של "הודעות חיוביות" מהתקופה האחרונה שפורסמו ע"י החברה באתר הבורסה...

ובו לא נשכח כי בנוסף לכל המנייה היא חלק ממדד הביו החדש...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות