מספר הערות, מקווה שתקבל אותם בהבנה:
1. אין טעם לפתוח שני שירשורים באותו עניין, ובאותו תיזמון.
שני שירשורים יצאו בטעות
2. אומנם יש כאן ניצני ניתוח פונדמנטלי שמצטרפים להמלצתך על המניה (ולא סתם משהו בסגנון "לקנותו, לקנות הרבה, רק היום כי המחיר מציאה !!!???!!!"), אך מאידך יש משהו לוקה בעובדה שפתאום צץ לו אחד ושמו שרון, וישר על "הסיפתח" מפגיז לנו המלצה חמה עד לוהטת למניה זו או אחרת.
אני חושב שאתה טועה לגביי..אולי תקרא שוב את מה שכתבתי,סגנון דברי לא היה כזה, לא אמרתי מציאה ,או לקנות הרבה כפי שאתה רומז אלא כתבתי גם סיבות
3. ראוי היה כי תאפשר תחילה לחברי האתר לתהות מעט יותר על קנקנך, איזה שבוע או שבועיים כולל תגובה אחת או שתיים, קצת רקע על מי ועל מה, ועל דא והא.
אני מכבד כל חבר באתר אבל למה אתה חושב שאני צריך להוכיח את עצמי קודם שאני כותב דיעה..ממש קבלת פנים נו באמת. ..[[/
4. לא שאני בדעה כי הנך מנסה להריץ את המניה הנ"ל למען השגת רווח אישי, אולם לדעתי האישית היה ניתן להפנות את אור הזרקורים אל מניה זו בדרך אחרת (וזו הדרך שאני הייתי בוחר בה לו רציתי להתמקד במניה), לדוגמה:
א. פניה בשאילתה לשחקן מעוף (בפורום שאלות לשחקן) ע"מ לקבל חוות דעתו על המניה, בעיקר בתחום הפונדו שעדיין רק הוא אמון עליו, אם או בלי הוספת דעתך האישית (הדברים שציינת בתור ניתוח פונדמנטלי) .
ב. פניה בשאלה למנהלי פורום ניתוח טכני (ג'קי ברוך, אביאל מזרחי) תוך בקשה מהם לחזק או לשלול את דעתך ומסקנותיך, מנקודת גישתם הטכנית.
עכשיו באמת הגזמת,אתה מדבר מחוסר ביטחון? הלדעתך הדרך הטובה ביותר להציג מניה היא ע"י כך שאשאל את שחקן מעוף על הפונדומנטל ,מה אתה חי בסרט ?
אם מנהלי הפורום הטכני ירצו לספק היבט טכני נשמח מאוד,בל אני לא מעוניין בטכני. אתה אולי מעוניין.


לסיכום, ולדעתי האישית, יתכן מאד שזו מניה נהדרת ועל סף פתיחת מבערים, אך לא הייתי ממליץ עליה, לאף אחד מחברי הפורום, רק מתוך קריאת השירשור הנ"ל.
מי שמתלהב ממנה, ראוי לו (ורצוי לכספו) כי יבצע בדיקות בעצמו, יתייעץ עם גורם מוסמך, מורשה ומעט יותר מוכר, וכמובן יוכל לפנות לשחקן או למנתחים הטכניים לקבלת המלצה אוהדת או מקלחת צוננים, וזאת בטרם ישגר פקודותיו ויסחור בנייר, בכסף אמיתי.

חג שמח
גיל