x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: תיקון בחג

תיקון בחג

שלום שחקן,
    בהנחה שהירידות שאנו עדים להן כעת הן תחילתו של התיקון הטכני המתבקש, כיצד אנו נרגיש אותו במהלך החג ?
    האם מעט ימי מסחר ימתנו את הירידות או יעמיקו אותן ?
    כמו כן, האם GM על סף פשיטת רגל לדעתך? ובמידה שתפשוט רגל כיצד הדבר ישפיע על וול סטריט ?

תודה,
    duke_92

Re: תיקון בחג

לא בטוח שהירידות היום הם תחילתו של תיקון . ההגיון אומר שכן אבל כמו שלא היה שום הגיון בראלי האחרון , כך לא ניתן לסמוך רק על ההגיון לתקופה הקרובה .
    לגבי GM , תחושת הבטן שלי אומרת שהחברה לא תפשוט רגל בסופו של דבר , גם לא פשיטת רגל מבוקרת , מכיוון של יהיו לכך השלכות מאוד חמורות , והנה הפירוט

1- הערכות של אנליסטים קובעים שפשיטת רגל תביא לאבדן של יותר ממליון משרות , שזה כולל גם את כל הנגזרים של החברה (סוכנים , ליסינג , חברות השכרה , חברות שמייצרות חלקי חילוף)
    2- פשיטת רגל תגרום למחיקת כל כספם של מחזיקי מניות החברה , מה שיגרום למשבר אמון חריף בין המשקיעים לשוק המניות האמריקאי , זאת גם הסיבה שלדעתי סיטי הולאמה חלקית - 36% , וכנ"ל לגבי AIG - 76% .
    3- יש הערכות מוצדקות שGM יהיה קשה למכור רכבים לאחר הר-ארגון , מכיוון שקונים לא יתלהבו לקנות רכבים מחברה שפשטה את הרגל .

אם אחרי כל זה תשאל אותי אם הייתי קונה עכשיו מניות שלהם ? התשובה היא חד משמעית לא , יש הרבה אפיקי השקעה שיניבו רווחים לטווח הקצר או הארוך , מבלי ללכת לישון בלילה בידיעה שאולי מחר כל הכסף שלך נמחק .

אלרון, תודה על תשובתך.
    מחר כפי שאתה יודע מתחילה באופן רשמי עונת הדוחות.
    לאילו דוחות תהיה את ההשפעה הרבה ביותר על שוק המניות ?
    אילו דוחות ישקפו באופן הברור ביותר את מצבו של המשק ?

תודה,
    duke_92

מן הסתם הדוחות של הסקטור הפיננסי , כי זה ראש הדג המסריח של כל המשבר הנכחי .
    כמו שזה נראה , הראלי מגלם בתוכו את ההצהרות של פנדיקט מסיטי על כך שהבנק היה רווחי בחודשים הראשונים של השנה . אם הדוחות יאמתו את ההצהרות שלו , יכול להיות ראלי קטן נוסף - אבל זמני , כל דבר פחות מזה יגרום לירידות חדות מאוד .

על מה מבוססות ההערכות שהבק היה רווחי בתקופה האחרונה ?
    איפה אני יכול לבדוק את מועד פרסום הדוחות של כל חברה ?
    אם למישהו יש לינק, אשמח לקבל.

תודה,
    duke_92

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות