שלום לכולם,
יום ראשון האחרון ניצלתי את הירידות לסגירה של רגל הקול (1270-1290).
התוכנית המקורית הייתה לקנות בחזרה את הכתיבות בתחילת היום ולהמתין עם מכירת ההגנות לאחרי החג. זהו סוג של הימור אך בהינתן המרחק הרב של 1290 לסטרייק הערכתי שהווגא תפעל כקונטרה לתטא ולדלתא ובמקרה הגרוע אפסיד כמה שקלים על כל הגנה, לעומת זאת במידה והמדד יתקן מעלה אוכל שוב לכתוב את 1270 בפרמיה גבוהה יותר. לבסוף המדד תקן במעט באותו יום, אולם סטיות התקן על אופציית הקול 1290 האמירו את מחירה כך שהשתלם לי למכור את ההגנות. בשורה התחתונה סגירת רגל הקול עלתה לי רק 10 ₪ לרגל.
בחרתי שלא לפתוח מחדש את הרגל באותו יום מפני שבכדי לקבל פרמיה הוגנת הייתי נאלץ להתקרב ל – 1250/40, הרבה מעבר למה שאני מוכן להסתכן.
הבוקר המדד תקן מעלה, ואני ניצלתי את ההזדמנות לפתוח שוב את רגל הקול, הפעם בחרתי לכתוב 1260-1280, מהלך שהוסיף לי 55 ₪ לכל רגל והעביר אותי במעט את יעד התשואה החודשי, 8% אחרי עמלות לפני מס.
כעת אני מנצל 97% מהבטחונות שלי בשוקת 1140-1260 עם הגנות במרחק שני סטרייקים. בגלל שהגעתי ליעד התשואה שלי איני מתכוון לגעת יותר באסטרטגיה.
בתקווה להמשך דשדוש נעים לכולנו,
ד.