אין מה לחשוש מ 1140. כל עוד אין בעיות גאופוליטיות רצינות (איראן וחברים), 1140 בסבירות מאד נמוכה. זה לא אומר שמותר להרדם בשמירה, אבל אנחנו מאד רחוקים ממשבר שיוריד עכשיו 85 נקודות.פורסם במקור על ידי zeev11
לפני יומיים 1290 נחשב קצת נועז. היום 1290 נחשב קונסרבטיבי מאד. להערכתי (הלא מלומדת), שיא כל הזמנים מהווה מחסום מאד לא פשוט לחציה. כתבתי בעבר, שעל מנת לשבור את השיא, צריך עדר רציני של אנשים אופטימיים מאד, שחושבים שיוכלו לקנות במחירי שיא וגם להרוויח. ונראה לי שגם העמך שרץ לבורסה מתחיל לחשוש. מה עוד שמפמפמים אותו בתיקשורת על כמה שגבוה ומסוכן.
מכיוון שכך, אני מנסה משהו קצת שונה. אני קורה לזה הזזה בדילוגים. אני אומר מראש שזה דבר נועז. בגלל ההערכה שלי הזו (ולא בגלל תחושות בטן או כל שטות אחרת) הזזתי אתמול כמות קטנה (5 יחידות) ל 1260. זה מסוכן, אבל אני מוכן לסכן את הרווחים שלי החודש. זה לא מסכן לי את הקרן. במידה וימשיכו הירידות, אזיז עוד 5. וכן הלאה. ככל שהירידות ממשיכות, 1260 הופך לפחות מסוכן. אם עד סוף שבוע הבא, אנחנו מגיעים לאזור ה 1200, ממילא 1260 כבר יכול לאכלס בנוח את כל הצד העליון.
הרעיון אם כך הוא פשוט הזזות בחלקים. זה נותן קונטרה טובה לרגל הפוט, שכרגע עושה נזקים (על הנייר).