ציטוט פורסם במקור על ידי sun99

...............
הדיון שאני מנסה לערוך , זה במצב שיש לנו שוקת רחבה , סטיות קופצות, בטחונות תפוסים, האם להכנס כנגד המגמה ולהזיז רגל הפוט סטרייק אחד למעלה, שאז ניתן לקטוף את תקבול הסטיה, ובסוף אותו יום הרחוקים "תמיד מתכווצים" כך ניתן למקסם את תקבול השוקת הרחוקה, אבל עדיין מלכתחילה אנו כתובים רחוק ולכן עצם המרחק נותן הגנה.

דוגמא: התחלנו חודש מאי כתוב בפוטים 1090, מתחילים חודש ב- 1200, המדד יורד ל- 1180 זה מדליק את כל המנתחים הטכנים שמדברים על שורט, כל מי "שחלם" על השורט הגדול , מתחיל לקנות פוטים, הסטיה עולה וזה מתפשט יפה מאוד לרחוקים.

בנקודת הזמן הזאת לדעתי יהיה כדאי לסגור 1090 לפתוח 1100, אכן התקרבתי למדד כנגד המגמה, אבל רק כאשר הסטיה קפצה, התקבול יהיה נאה, לאחר שהרוחות ירגעו האופציה תתכווץ. ואני עדיין רחוק מאוד מהמדד.

יש תיקון אמיתי , המדד ממשיך לרדת ניתן לעבוד ולתקן על פי כללי שחקן.

מה דעתכם?
אני מנתח את מה שאתה מציע:

1) אתה נכנס ב 1090. אין לך בעיה "בטיחותית" עם 1100, אבל אתה מעדיף להיכנס ל 1090 בגלל שחיקה יותר מהירה או כל סיבה אחרת (שזה בסדר גמור). אפשר לקרוא לזה "כניסה חלקית" (כי אתה נכנס למשהו שהוא פחות מהמקסימום המקובל עליך).
2) אם קורה משהו, ויש ירידות/עליה בסטיה, אתה משלים את הכניסה עד הסוף על ידי מעבר ל 1100.

למעשה מה שחסר זה להגיד שגם אם עובר מספיק זמן ולא קרה שום דבר, אתה משלים את הכניסה על ידי מעבר ל 1100.

מה הרווחת? מה שמרוויחים תמיד ב"כניסה חלקית" או בביצוע מדורג של כל דבר. וזה מיצוע של השוק. אם המחירים עולים, אתה משלים את הכניסה. אבל גם יכולים להפסיד ב"כניסה חלקית" אם השוק הולך בכיוון ההפוך.