x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: דיבדנדים

דיבדנדים

שחקן לא כל כך מובן לי העינין של חלוקת דיב.הרי הדיב. יורד לי מהסכום הכסף שבמניה וגם אני משלם עליו מסאז מה היתרום בבחירת מניות מחלקות דיב. תודה SHULY4X4 ( שלום מויסיף)

Re: דיבדנדים

במקום שהנהלת החברה תקח את הכסף למשכורות, בונוסים, וביזבוזים, אתה לוקח את הכסף.
    ואת המס אתה תשלם בכל מקרה כשתרצה למכור מניה ברווח.
    אשמח לשמוע דעה אחרת.
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

שום דבר לא בטוח בחיים חוץ ממיסים ומוות. אז כמו שכתב זה שלפני, את המיסים אתה תשלם בכל מקרה.
    כאשר החברה יכולה להשקיע את הרווחים חזרה בפעילות ולהפיק מכך תשואה יפה להון ( 10% ומעלה) אז אין שום סיבה לחלק דיבידנד. לעומת זאת אם אין לחברה איך להתרחב בצורה יעילה שתפיק תשואה הולמת, הדבר ההגיוני היחיד הוא לחלק דיבידנד.
    רוב החברות אינם מחלקות דיבידנד גם כאשר אין להם דרכים יעילות להשקיע את הכסף. הם פשוט מבזבזות אותו בצורה לא יעילה על התרחבות מיותרת. חלוקה מחזורית של דיבידנדים מונעת במידה מסוימת בזבוזים כאלה אבל גם היא לא הדבר הכי רצוי. יש לה בעיקר השפעה פסיכולוגית. זה משדר יציבות ובטחון.
    אני מאמין בהשקעת ערך לטווח ארוך ולדעתי אם החברה תחלק או לא תחלק דיבידנדים זה לא משנה, יותר חשוב לבדוק איך החברה מרוויחה ומה הצפי (האישי שלך על סמך איסוף נתונים שביצעת) לרווחים עתידיים.

דוידנט טוב לבעלי עניין
    בעל עניין שמחזיק למשל 5% מערך החברה והוא רוצה לממש לכסף אך להישאר באותו כמות אחזקה הדוידנט משאיר אותו באותו כמות אחזקה של 5% אך אם כסף בכיס.
    אחוז המס על הדוידנט הוא 0.12 לעומת מס של 0.20

בהצלחה מקווה שעזרתי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות